Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Police
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Police Solbriller

(41)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 41 av 41

Solbriller fra Police

Police kom på banen med sine uforlignelige solbriller på 80-tallet. Solbrillene fra Police designes av det italienske motehuset De Rigo. Den eneste loven som gjelder for Polices solbriller, er å skille seg ut fra mengden, og dette er tydelig i deres nåværende kolleksjon. Med Police vil du garantert gjøre inntrykk. Det store sortimentet av solbriller fra Police på Mister Spex har noe for enhver smak. Modellen S 8103S i klassisk svart eller kult hvitt bør du absolutt se nærmere på. De kraftige stengene er prydet med Police-logoen i rhinstein og smalner av mot endestykkene. Det elegante monoglasset har en futuristisk look, og den mørkegrå toningen gir optimal beskyttelse mot solen. Uttrykksfull og selvsikker – perfekt til din nye look!

Modellen S 8299 0N54 er et eksempel på den klassiske pilotstilen. Med dobbel nesebro og slanke stenger er dette en virkelig elegant modell. Stengene og endestykkene er røde, noe som også går igjen rundt glassene. Uttrykksfulle farger, elegant design og dynamiske former er typiske egenskaper for Polices solbriller. Bestill dine nye Police-solbriller raskt og enkelt i dag i vår nettbutikk. Bla gjennom modellene og se de forskjellige fargene. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Police-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din!

Mister Spex leverer raskt i hele Europa. Og husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Police-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.