Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Lacoste Solbriller

(75)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 75

Solbriller fra Lacoste

Motemerket Lacoste ble grunnlagt av den legendariske franske tennisspilleren René Lacoste. Lacostes tennisskjorter med den berømte krokodillelogoen er et av tidenes mest kjente moteikoner. I årenes løp har moteimperiet gradvis utvidet produktsortimentet og tilbyr i dag et utvalg stilige solbriller i tillegg til annet designertilbehør. Solbrillekolleksjonen fra Lacoste byr på dempede, men likevel svært fasjonable modeller og et bredt spekter av farger.

Kvinner som ikke vil gå glipp av sesongens it-farge, bør ta en titt på modellen Lacoste LA 12616 i lilla. Disse solbrillene fra Lacoste har lilla innfatning i acetat med subtil krokodilleskinneffekt og store, fiolette glass. Stengene har en metallplate med gravert krokodillelogo.

Til den sofistikerte og selvsikre mannen anbefaler vi LA 12469P BK. En solbrille for menn som ikke er besatt av de siste trendene, men som setter pris på høy kvalitet og smakfull design.

Bestill dine nye Lacoste-solbriller raskt og enkelt i dag fra vår nettbutikk. Bla gjennom modellene og se de forskjellige fargene. Du kan også søke på plast- eller metallinnfatning og briller med hel og halv ramme. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Lacoste-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din!

Mister Spex leverer raskt i hele Europa. Og husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Lacoste-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.