Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Lacoste

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Lacoste
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Lacoste Solbriller

(91)

Solbriller fra Lacoste

Motemerket Lacoste ble grunnlagt av den legendariske franske tennisspilleren René Lacoste. Lacostes tennisskjorter med den berømte krokodillelogoen er et av tidenes mest kjente moteikoner. I årenes løp har moteimperiet gradvis utvidet produktsortimentet og tilbyr i dag et utvalg stilige solbriller i tillegg til annet designertilbehør. Solbrillekolleksjonen fra Lacoste byr på dempede, men likevel svært fasjonable modeller og et bredt spekter av farger.

Kvinner som ikke vil gå glipp av sesongens it-farge, bør ta en titt på modellen Lacoste LA 12616 i lilla. Disse solbrillene fra Lacoste har lilla innfatning i acetat med subtil krokodilleskinneffekt og store, fiolette glass. Stengene har en metallplate med gravert krokodillelogo.

Til den sofistikerte og selvsikre mannen anbefaler vi LA 12469P BK. En solbrille for menn som ikke er besatt av de siste trendene, men som setter pris på høy kvalitet og smakfull design.

Bestill dine nye Lacoste-solbriller raskt og enkelt i dag fra vår nettbutikk. Bla gjennom modellene og se de forskjellige fargene. Du kan også søke på plast- eller metallinnfatning og briller med hel og halv ramme. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Lacoste-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din!

Mister Spex leverer raskt i hele Europa. Og husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Lacoste-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 90-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.