Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Guess

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Guess
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Guess Solbriller

(48)

Solbriller fra Guess

Guess er et av verdens fremste og mest suksessrike motemerker. Nå designer Guess også solbriller og framhever sin unike motekolleksjon med sin egen stil. Den varierte solbrillekolleksjonen fra Guess speiler de siste motetrendene og har virkelig fingeren på pulsen. Som moteverdenens ledestjerne er det mange unge kvinner og menn som kjøper solbriller fra Guess. Solbrillene fra Guess kjennetegnes dessuten av ekstremt høy materialkvalitet, chic design og innovative ideer.

Kolleksjonen fra Guess inneholder et bredt spekter av ulike modeller. Formen på glassene er utrolig variert med ovale, overdimensjonerte, firkantede og runde modeller. Fargepaletten er så omfattende at du får et fantastisk utvalg av stiler å velge blant. Kolleksjonen består av supereksklusive solbriller med utsøkt design, for eksempel modellen Guess GU 6491 BLK-35. Denne monoglassmodellen gir deg en touch av Hollywood-glamour. De kraftige stengene er prydet med Guess-logoen og innsatt med rhinstein.

Solbrillene fra Guess har en ergonomisk design som gir en perfekt passform. De er elegante og komfortable. Produsentene tilbyr 100 % UV-beskyttelse og førsteklasses kvalitet.

Det er enkelt å bestille solbriller fra Guess på Mister Spex. Finn først din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og bruk 360-gradersvisningen på de individuelle produktsidene. Du kan også prøve solbrillene fra Guess med vårt virtuelle prøveverktøy! Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Guess, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering i hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Da returnerer du bare varen og velger en ny modell fra Mister Spex’ nettbutikk. Eller du kan få pengene tilbake – enklere blir det ikke!


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.