Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Guess
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Guess

(151)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 151

Solbriller fra Guess

Guess er et av verdens fremste og mest suksessrike motemerker. Nå designer Guess også solbriller og framhever sin unike motekolleksjon med sin egen stil. Den varierte solbrillekolleksjonen fra Guess speiler de siste motetrendene og har virkelig fingeren på pulsen. Som moteverdenens ledestjerne er det mange unge kvinner og menn som kjøper solbriller fra Guess. Solbrillene fra Guess kjennetegnes dessuten av ekstremt høy materialkvalitet, chic design og innovative ideer.

Kolleksjonen fra Guess inneholder et bredt spekter av ulike modeller. Formen på glassene er utrolig variert med ovale, overdimensjonerte, firkantede og runde modeller. Fargepaletten er så omfattende at du får et fantastisk utvalg av stiler å velge blant. Kolleksjonen består av supereksklusive solbriller med utsøkt design, for eksempel modellen Guess GU 6491 BLK-35. Denne monoglassmodellen gir deg en touch av Hollywood-glamour. De kraftige stengene er prydet med Guess-logoen og innsatt med rhinstein.

Solbrillene fra Guess har en ergonomisk design som gir en perfekt passform. De er elegante og komfortable. Produsentene tilbyr 100 % UV-beskyttelse og førsteklasses kvalitet.

Det er enkelt å bestille solbriller fra Guess på Mister Spex. Finn først din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og bruk 360-gradersvisningen på de individuelle produktsidene. Du kan også prøve solbrillene fra Guess med vårt virtuelle prøveverktøy! Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Guess, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering i hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 30-dagers åpent kjøp.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo