Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Giorgio Armani
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Giorgio Armani Solbriller

(54)
  • Giorgio Armani
Viser produkter 1 till 54 av 54

Solbriller fra Giorgio Armani på Mister Spex

Solbrillene fra Giorgio Armani på Mister Spex er spennende tilbehør til ethvert antrekk og kan brukes sammen alt fra badetøy til designerdresser. Alle briller er designet med den høye standarden som Giorgio Armani er kjent for, og kombinerer eksepsjonell øyebeskyttelse med fantastiske farger og stiler. Kombinasjonen av italiensk motesans og kvalitetsmaterialer har resultert i en kolleksjon som gir vann i munnen, og disse fasjonable solbrillene er nå tilgjengelige på Mister Spex.

Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett, og her finner du et omfattende sortiment av solbriller, kontaktlinser, briller med styrke og andre synsprodukter. Giorgio Armanis solbriller på Mister Spex er blant de mest banebrytende produktene så langt – hvert par er et lite kunstverk. Varemerket Giorgio Armani forbindes med klassisk eleganse, og solbrillekolleksjonen på Mister Spex inneholder både retroinspirerte og moderne modeller.

Ikke bare har Mister Spex uunnværlige produkter som solbriller fra Giorgio Armani, vi sender dem også til kundene raskt og effektivt. På Mister Spex behøver du ikke vente lenge på solbrillene dine – alle varer sendes effektivt og sporbart med Posten. Giorgio Armanis solbriller er en soleklar favoritt på stranden eller i byen, og alle de siste modellene fås i vår nettbutikk i dag.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.