Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Giorgio Armani

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Giorgio Armani
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Giorgio Armani Solbriller

(50)

Solbriller fra Giorgio Armani på Mister Spex

Solbrillene fra Giorgio Armani på Mister Spex er spennende tilbehør til ethvert antrekk og kan brukes sammen alt fra badetøy til designerdresser. Alle briller er designet med den høye standarden som Giorgio Armani er kjent for, og kombinerer eksepsjonell øyebeskyttelse med fantastiske farger og stiler. Kombinasjonen av italiensk motesans og kvalitetsmaterialer har resultert i en kolleksjon som gir vann i munnen, og disse fasjonable solbrillene er nå tilgjengelige på Mister Spex.

Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett, og her finner du et omfattende sortiment av solbriller, kontaktlinser, briller med styrke og andre synsprodukter. Giorgio Armanis solbriller på Mister Spex er blant de mest banebrytende produktene så langt – hvert par er et lite kunstverk. Varemerket Giorgio Armani forbindes med klassisk eleganse, og solbrillekolleksjonen på Mister Spex inneholder både retroinspirerte og moderne modeller.

Ikke bare har Mister Spex uunnværlige produkter som solbriller fra Giorgio Armani, vi sender dem også til kundene raskt og effektivt. På Mister Spex behøver du ikke vente lenge på solbrillene dine – alle varer sendes effektivt og sporbart med Posten. Giorgio Armanis solbriller er en soleklar favoritt på stranden eller i byen, og alle de siste modellene fås i vår nettbutikk i dag.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.