Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Fossil
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Fossil Solbriller

(95)
  • Fossil
Viser produkter 1 till 60 av 95

Solbriller fra Fossil på Mister Spex

Solbrillene fra Fossil på Mister Spex er en kolleksjon fra det amerikanske designermerket Fossil, som spesialiserer seg på klær og tilbehør i tidløs design. Stilen til dette merket er inspirert av klassiske trender med en tydelig vintagelook og bruker de nyeste designteknologiene og materialene for å skape synsprodukter med høy komfort og kvalitet. Produkter fra Fossils brillekolleksjon kan kjøpes i Mister Spex’ nettbutikk.

Noen av særtrekkene ved Fossils solbrillekolleksjon er den avrundede formen på glassene og stengenes oppoverbøyde kurve. Det gir Fossils solbriller på Mister Spex en tidløs vintagelook som er både moteriktig og komfortabel. Brillekolleksjonen byr på et fantastisk utvalg av fargekombinasjoner og mønstre, perfekt for alle som er opptatt av mote. Brillene fra Fossil er ideelle til alle antrekk.

Mister Spex tilbyr over 2000 innfatninger fra 60 designermerker, hvor du finner en rekke elegante modeller. Alt du trenger å gjøre, er å velge dine favorittsolbriller fra Fossil på Mister Spex. Hos oss får du enkel tilgang online, og solbrillene sendes samme dag når du bestiller før kl. 14.00. Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.