Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Fossil
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Fossil Solbriller

(73)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 73

Solbriller fra Fossil på Mister Spex

Solbrillene fra Fossil på Mister Spex er en kolleksjon fra det amerikanske designermerket Fossil, som spesialiserer seg på klær og tilbehør i tidløs design. Stilen til dette merket er inspirert av klassiske trender med en tydelig vintagelook og bruker de nyeste designteknologiene og materialene for å skape synsprodukter med høy komfort og kvalitet. Produkter fra Fossils brillekolleksjon kan kjøpes i Mister Spex’ nettbutikk.

Noen av særtrekkene ved Fossils solbrillekolleksjon er den avrundede formen på glassene og stengenes oppoverbøyde kurve. Det gir Fossils solbriller på Mister Spex en tidløs vintagelook som er både moteriktig og komfortabel. Brillekolleksjonen byr på et fantastisk utvalg av fargekombinasjoner og mønstre, perfekt for alle som er opptatt av mote. Brillene fra Fossil er ideelle til alle antrekk.

Mister Spex tilbyr over 2000 innfatninger fra 60 designermerker, hvor du finner en rekke elegante modeller. Alt du trenger å gjøre, er å velge dine favorittsolbriller fra Fossil på Mister Spex. Hos oss får du enkel tilgang online, og solbrillene sendes samme dag når du bestiller før kl. 14.00. Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.