Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Fossil

Det amerikanske merket Fossil skiller seg ut med sin sans for originalitet, sin vintage stil og sine klassiske former. Deres brillekolleksjon er både kreativ, og vekker nysjerrigheten på en gang, samtidig som den viser til en svunnen era innen design.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Fossil

(88)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 88

Solbriller fra Fossil hos Mister Spex

Solbrillene fra Fossil online hos Mister Spex er en kolleksjon fra det amerikanske designermerket Fossil, som spesialiserer seg på klær og tilbehør i tidløs design. Stilen til dette merket er inspirert av klassiske trender med en tydelig vintagelook og de bruker nyeste designteknologiene og materialene for å skape synsprodukter med høy komfort og kvalitet. Produkter fra Fossils brillekolleksjon kan kjøpes i Mister Spex’ nettbutikk. Noe av særtrekkene ved Fossils solbrillekolleksjon er den avrundede formen på glassene og stengenes oppoverbøyde kurve. Det gir Fossils solbriller på Mister Spex en tidløs «vintagelook» som er både moteriktig og komfortabel. Brillekolleksjonen byr på et fantastisk utvalg av fargekombinasjoner og mønstre, perfekt for alle som er opptatt av mote. Brillene fra Fossil er ideelle til alle antrekk.

Mister Spex tilbyr over flere tusen innfatninger fra 60 designermerker, hvor du finner en rekke elegante modeller. Alt du trenger å gjøre, er å velge dine favorittsolbriller fra Fossil hos Mister Spex. Hos oss får du enkel tilgang online, og solbrillene sendes fraktfritt ved ordrer over 700.- kr. Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo