Cazal
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Cazal

(62)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 62

Solbriller fra Cazal

Cazal er selve definisjonen på ekstravaganse og individualitet! Man blir fort klar over at alt er mulig hos Cazal. Det tyske kultmerket gir blaffen i konvensjoner og uttrykker sin selvtillit og uavhengighet slik ingen andre varemerker kan. Cazal, som har sin base i den tyske byen Passau, passer ikke inn i noen mal og nekter å bøye seg for motetrendene. I stedet skaper det sine egne trender. Resultatet er en kolleksjon av spektakulære og herlig utadvendte solbrille.

Alle modellene i kolleksjonen inspirerer med sine stilige sammensetninger og sin unike karakter. De representerer et stilbevisst motestatement som er helt unikt. Cazals solbriller er utradisjonelle med sans for drama. Klassikere som pilotbrillene eller den iøynefallende browline-stilen har fått en ny vri med varemerkets signaturlook. Cazals fargepalett inneholder nøytrale nyanser som gull, sølv, svart og brunt. Fokuset er i stedet på originale innfatninger med særpregede vinkler og impulsive kurver. Sluttresultatet er en raffinert look med detaljer som små skruer, hornbriller og oppsiktsvekkende snitt. Dette merket legger stor vekt på bruk av førsteklasses materialer som rent titan, gull eller plast, og spennende materialkombinasjoner kolliderer for å gjøre brillene enda mer iøynefallende. Samtidig legger Cazal vekt på høy kvalitet og presist håndverk i hvert eneste brillepar.

Cazal er imidlertid ingen nykommer i bransjen. Det populære varemerket ble grunnlagt i 1975 av gründeren Günter Böttcher og designeren Cari Zalloni, som hadde den geniale ideen å skape briller og solbriller som var mer enn bare en nødvendighet – som var unike smykker i seg selv. I dag selges solbrillene i mer enn 60 land over hele verden.

Shop Cazal Sunglasses: discover the collection at Mister Spex

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo