Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Alpina

(38)
Viser produkter 1 till 38 av 38

Solbriller fra Alpina

Dette selskapet i nærheten av Augsburg i Tyskland har drevet virksomhet i over 30 år og er i dag en av de ledende produsentene av sportsbriller og solbriller. Alpina er også markedsledende når det gjelder skibriller.

Alpinas grunnleggere, Werner Grau og Rolf Obermeier, har med sin entusiasme og nyskapning tatt selskapet til høyder ingen ville ha trodd var mulig. Og nå er Alpinas solbrillekolleksjon tilgjengelig i Mister Spex’ nettbutikk.

Alle solbriller fra Alpina i Mister Spex’ nettbutikk er utstyrt med spesielle keramiske linser. Dette slitesterke polykarbonatbelegget gir 100 % UV-beskyttelse (opptil UV 400) og har et hardt belegg på innsiden.

Solbriller fra Alpina med CeramiC Mirror gir også perfekt beskyttelse. Denne typen solbriller fra Alpina absorberer infrarød stråling og har speilglass på utsiden.

Med all denne teknologien er Alpina Scrimp et must i Mister Spex’ nettbutikk. Den buede fronten gjør at solbrillene sitter veldig tett på ansiktet, slik at du oppnår en perfekt passform og unngår at de sklir ned. Buede linjer og det svarte dekorative mønsteret gjør Alpina Scrimp til en av de mest populære Alpina-modellene i Mister Spex’ nettbutikk.

Alpina Wylder er et lite kunstverk i seg selv. Modellen fås også med CeramiC Mirror-teknologi. Den transparente brune looken gir solbrillene det lille ekstra. Ovale glass og sporty design gir deg optimalt syn når du bruker Alpina Wylder.

Solbrillene fra Alpina i Mister Spex’ nettbutikk har både hel og halv ramme. I varemerkets ånd har alle solbriller fra Alpina en sporty design som oppfyller kravene til en aktiv livsstil.

Du kan teste om solbrillene fra Alpina passer til ansiktet ditt før du kjøper. Med vårt virtuelle prøveverktøy får du en pekepinn på hvordan de vil se ut på deg. Skulle du ikke være 100 % fornøyd med kjøpet, tilbyr vi deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan returnere dine Alpina-solbriller og velge en annen modell fra butikken eller få full refusjon.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo