Ray-Ban Junior

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ray-Ban Junior Alle merker

(4)
Viser produkter 1 till 4 av 4

Ray-Ban Junior hos Mister Spex

Det er ikke bare voksne som trenger å bruke solbriller av høy kvalitet i løpet av sommermånedene, barn er spesielt utsatt for den skadelige effekten av solen. Barn bruker mye tid ute og bør være 1 prioritet når det kommer til beskyttelse. Du kan gi dem forbedret syn på lang sikt, ved å gi dem beskyttelsen de trenger og samtidig holde på stilen. Alt du trenger å gjøre er å investere i noen solbriller av god kvalitet.

Innenfor dette sortimentet av Ray-Ban junior solbriller, finner du den samme kvaliteten på produktet som du ser i samlinger for voksne. Det er noe her for din lille gutt eller jente, da det er både gutter, jenter og unisex-rammer tilgjengelig. Ray-Ban-logoen vises tydelig på den øverste delen av venstre glass i.

Hvis du vil se hvordan disse brillene vil se ut på sønnen eller datteren din, hvorfor ikke prøve den virtuelle 3D-monteringstjenesten online? Bare last opp et bilde av ditt dyrebare barn og prøv så mange par du vil. På grunn av vår raske og pålitelige leveringstjeneste vil de nye brillene dine være med deg på kort tid.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo