Porsche Design

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(77)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 77

Porsche Design på Mister Spex

Porsche har over 70 år lange tradisjoner. Selskapet har sin base i Stuttgart-Zuffenhausen og grunnla bilfabrikken sin i 1945, hvor de fokuserte hovedsakelig på produksjon av sportsbiler. I Mister Spex’ nettbutikk finner du ikke biler, men derimot brillekolleksjoner fra Porsche Design. Bilprodusenten ga seg i kast med mote i 1974, og nå har motemerket vært etablert i nesten 40 år. I likhet med selskapets andre områder er brillemodellene preget av luksus, kvalitet og nyskapning. Hver kolleksjon holder høyeste standard når det gjelder produksjon og design.

Briller og solbriller fra Porsche Design fås eksklusivt for menn i Mister Spex’ nettbutikk. Glassene er laget av uknuselig polykarbonat, og innfatningene er laget av enten plast, metall eller titan – noe for enhver smak, med andre ord. Kolleksjonens fargepalett er diskré. Svart, brunt og sølv er de dominerende nyansene. Solbrillene fra Porsche Design følger moten og fås som pilotmodell eller i ovale og rektangulære former. I Mister Spex’ nettbutikk finner du også solbriller med monoglass. Den høye kvaliteten og den unike designen gjenspeiles også i følelsen av komfort når du har på deg brillene.

De gummierte endestykkene er prikken over i-en i Porsche Designs kolleksjon. Perfekt passform med neseputer i plast gjør den fantastiske brukeropplevelsen fullendt. Bruk filtermenyene i Mister Spex’ nettbutikk for å finne din favorittmodell fra Porsche Design. Med vårt virtuelle prøveverktøy får du også hjelp til å velge riktig. Prøv våre 2D- og 3D-tjenester hvor du kan plassere favorittbrillene dine på ansiktet ditt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo