Polariserte sportsbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 198 Resultater

Polariserte sports solbriller

Å spille en sport i solen kan være vanskelig uten riktige briller. Bortsett fra å ha synsproblemer finnes det også en rekke problemer knyttet til UV-eksponering du bør være på vakt for. Å ha riktige UV-beskyttede polariserte solbriller kan utgjøre hele forskjellen når du utøver en hvilken som helst sport i solen. De polariserte sportssolbrillene fra Mister Spex ser ikke bare bra ut, men gir all den beskyttelsen og synskorreksjonen du kan trenge.

Polariserte solbriller her hos Mister Spex bruker polariserte linser for å fokusere på å spre uønskede lysstråler, slik at øynene dine er beskyttet mot direkte lysskinn. Ved å bruke det siste innen UV-beskyttelse, er øynene dine beskyttet mot de skadelige elementene i solstrålene.

Mister Spex er en online optiker med over 3000 produkter, hvorav mange kommer fra et av de 60 topp designermerkene som leverer Mister Spex. En rask leveringstjeneste er tilgjengelig, og også muligheten til å prøve dem i vårt digitale prøverom før du kjøper. Mister Spex vil at du skal være mer enn fornøyd med kjøpet før du forplikter deg til å kjøpe. Sørg for å få dine polariserte sportssolbriller fra en pålitelig optiker som Mister Spex.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo