Gikk du glipp av Black Friday? Ikke noe problem! Nå får du 25 %¹ rabatt på alt med koden CYBERDEAL21
Polariserte sportsbriller

Polariserte
sportsbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Polariserte sportsbriller

(46)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 46 av 46

Polariserte sports solbriller

Å spille en sport i solen kan være vanskelig uten riktige briller. Bortsett fra å ha synsproblemer finnes det også en rekke problemer knyttet til UV-eksponering du bør være på vakt for. Å ha riktige UV-beskyttede polariserte solbriller kan utgjøre hele forskjellen når du utøver en hvilken som helst sport i solen. De polariserte sportssolbrillene fra Mister Spex ser ikke bare bra ut, men gir all den beskyttelsen og synskorreksjonen du kan trenge.

Polariserte solbriller her hos Mister Spex bruker polariserte linser for å fokusere på å spre uønskede lysstråler, slik at øynene dine er beskyttet mot direkte lysskinn. Ved å bruke det siste innen UV-beskyttelse, er øynene dine beskyttet mot de skadelige elementene i solstrålene.

Mister Spex er en online optiker med over 3000 produkter, hvorav mange kommer fra et av de 60 topp designermerkene som leverer Mister Spex. En rask leveringstjeneste er tilgjengelig, og også muligheten til å prøve dem i vårt digitale prøverom før du kjøper. Mister Spex vil at du skal være mer enn fornøyd med kjøpet før du forplikter deg til å kjøpe. Sørg for å få dine polariserte sportssolbriller fra en pålitelig optiker som Mister Spex.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo