Sportsbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
225 Resultater

Sportsbriller fra Mister Spex: designermerker til gode priser

Fra beachvolleyball til golf, fra sykling til løping, sportsbriller kan gjøre hele forskjellen mellom å utmerke seg og ikke se målstreken. Vårt utvalg av sportsbriller inkluderer internasjonale merkevarer med alt fra casual chic til sportslig stil, så uansett hvor interessene dine ligger, kan du være sikker på å finne noe som passer din stil.

Styrke- sportsbriller fra Mister Spex for å perfeksjonere det sportslige utseendet

Uansett hvilke idretter som har erobret ditt hjerte, er det å kunne se mens du spiller veldig viktig. Sportsbrillene som er tilgjengelig i vår nettbutikk er robuste nok til å holde tritt med selv de mest hardkokte utøverne , og utvalget av internasjonalt anerkjente designere som utgjør vår katalog med sine sportsbriller, betyr at din indre motefan også vil finne noe, uansett hvor behersket eller levende smaken din er.

Utvalget av sportsbriller og reseptbelagte briller har designere som:

  • Oakley

  • Puma

  • Quick

  • Adidas

  • Ray-Ban

  • Nike, og mange flere.

Hver ramme vi har er designet med stil, komfort og robusthet i tankene, ved å bruke materialer som karbon, metall og plast i en rekke farger og design . Hos Mister Spex vet vi hvor viktig det er å se deg selv i et nytt par sportsbriller før du kjøper, og vi har bare verktøyet for deg!

Mister Spex online prøveverktøy - ideelt for reseptbelagte briller og solbriller

Last opp bildet eller slå på webkameraet ditt, og vårt online monterings verktøy lar deg praktisk talt prøve på hver ramme før du kjøper. Bare bla gjennom og finn rammene du liker, og se hvordan de ser ut med ansiktsformen og strukturen - fordi det ikke bare er viktig at du liker rammen, men også at rammen komplimenterer ansiktet ditt . Med det praktiske verktøyet vårt på nettet vet du hvor flott du ser ut i de nye sportsbrillene dine før du til og med har fullført kjøpet.

Men hva om du elsker hvordan de ser ut på deg, men ikke sitter så godt på når du har mottatt leveransen? Ikke frykt. Med vår 30-dagers returpolicy kan du bare sende sportsbrillene tilbake til oss, så gir vi deg full refusjon. På denne måten kan du prøve på så mange par sportsbriller du vil ha hjemme Tjenesten vår er pålitelig, profesjonell og - mest av alt - uten problem. Hvert trinn på veien.

Få briller som passer din brilleseddel og stil

Vi vet selvfølgelig også at sportsbriller ikke bare handler om rammen, selv om det er en designerramme. Glassene er like viktige, og her er kommer vårt håndplukkede team til nytte med bestilling og montering av brilleglassene dine. Styrke- sportsbriller er satt sammen med glass med styrkene dine som du legger inn ved bestillling av brillen. Hvis du har spørsmål om reseptbelagte glass, vil teamet vårt gjerne kontakte deg når du har lagt inn bestillingen din og å hjelpe deg med å ordne opp eventuelle problemer med resepten.

Utover styrkeglassene, kan du også velge å ha polariserte glass , som er ideelle for å beskytte mot gjenskinn og reflekterende overflater mens du bedriver dine sportslige aktiviteter utendørs. Fra reseptbelagte solbriller til klare sportsbriller, det er viktig å beskytte øynene dine mot skadelige effekter av UV-stråler. Enten du velger den ekstra beskyttelsen av polariserte linser eller legger deg på det klassiske brilleglassene våre - som både er ripebestandige og refleksfri - dine sportsbriller vil hjelpe deg med å score vinnermålet i tiden som kommer - med linser tilpasset dine nøyaktige spesifikasjoner.

Fordelene ved å kjøpe ditt neste par sportsbriller fra Mister Spex inkluderer:

  • Et bredt utvalg av designerbriller i samlingen vår

  • Rimelige priser på alle brillene våre

  • Glass av høy kvalitet inkludert i innkjøpsprisen

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo