- 20 % på alle glass & overflatebehandlinger¹
Premiummarken

Designerbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Designerbriller

(2.820)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 2.820

Designerbriller fra Mister Spex: mote- og kvalitetsglass, alt i samme pakken!

Når det gjelder å komplettere utseendet ditt, er de riktige brillene viktige. Uansett størrelse, form eller farge, er vårt utvalg av designerbriller fra førsteklasses merker garantert noe som både forbedrer synet og er prikken over «i» en. Med vårt online prøveverktøy og gratis levering over 700.-, kan du plukke ut briller hjemmefra og få dine nye designerbriller på kort tid!

Designerbriller til enhver anledning hos Mister Spex

Når det er på tide å velge ditt neste brillepar, finnes det ikke noe bedre utvalg enn designerbrillene som tilbys hos Mister Spex online. Med over 3000 merkervarer å velge mellom , kan du være sikker på å finne briller som ikke bare passer brilleseddelen din, men også fungerer som et morsomt tilbehør - enten du er på jobb eller ute og handler med venner.

Vår liste over merkenavn er omfattende og inkluderer:

 • Armani
 • Boss Orange
 • Carrera
 • Dolce & Gabbana
 • Emporio Armani
 • Gucci
 • Lacoste
 • Oakley
 • Ray-Ban
 • Ralph Lauren, mange flere.

Enten du ønsker å kjøpe rammeløse briller ( garnityrer) for å gi utseende ditt en profesjonell stil eller et par briller med en bestemt farge for å fremheve antrekket ditt, glassene og brilleglassene våre er enkle å bestille - bare legg inn brillestyrkene når du bestiller, eller ta kontakt med oss om du trenger hjelp og teamet vårt vil ta seg av resten.

Forsikre deg om at det stemmer overens med vårt online prøveverktøy

Å prøve på brillene dine er en viktig del av prosessen, og vi hjelper deg å finne det rette paret uten at du trenger å springe rundt fra butikk til butikk. Bare last opp et bilde eller slå på webkameraet ditt, og bla gjennom utvalget vårt for å finne designerbrillene du ønsker. Derfra gir verktøyet deg muligheten til å «prøve på» brillene , og gi deg en ide om hvordan de ser ut på deg. Du kan prøve på så mange par du vil fra Armani, Oakley, Ray-Ban og Ralph Lauren - eller noen av våre andre merker - uten å forlate huset!

Vi innser selvfølgelig også at du fra tid til annen føler annerledes om brillene når du faktisk mottar dem. Men også her har vi deg dekket: med 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er alt du trenger å gjøre å sende dem tilbake og vi vil gi deg full refusjon. Problemfritt og praktiskt, akkurat slik du liker det.

Mer enn bare briller med styrkeglass

Hos Mister Spex tar vi designerbrillene våre til et helt nytt nivå. Det sier seg selv at linsene er laget i henhold til din brilleseddel, men vi sørger også for at kvaliteten på utførelsen dyktig utført. Hvert par designerbriller du kjøper på nettet hos Mister Spex samles i vårt masterverksted i Berlin, der landets lov er et øye for høy kvalitet. Denne kvaliteten sikrer at brillene dine tåler å brukes i hverdagen, og våre billige priser betyr at du sparer penger.

Og vi stopper ikke bare der: i tillegg til våre billige priser og topp kvalitet , tilbyr vi også gratis levering for hvert kjøp over 700.-. Dessuten sporer vi pakken din slik at du vet nøyaktig hvor den er fra det øyeblikket den sendes til din postkasse.

Du kan også kjøpe designer solbriller som kan utstyres med reseptbelagte brilleglass. Vær imidlertid oppmerksom på at på grunn av tykkelsen på noen reseptbelagte glass, kan ikke alle par solbriller settes sammen disse. Når det er sagt, hvis du er i markedet for reseptbelagte briller og solbriller, vil du finne mer enn nok alternativer å velge mellom hos oss.

Her er en kort liste over fordelene ved å kjøpe ditt neste par designerbriller fra Mister Spex:

 • Forhandle priser på designermerker
 • UV-filter og antirefleksbehandling på alle glassene våre - er inkludert i prisen
 • 30-dagers pengene-tilbake-policy
 • Innovativt verktøy for online prøving som lar deg se hvordan du ser ut i brillene før du kjøper
 • Gratis frakt på kjøp gjort i nettbutikken Mister Spex over kr 700.-

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo