Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Giorgio Armani
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Giorgio Armani Briller

(91)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 91

Briller fra Giorgio Armani på Mister Spex Norge

Eleganse og stil i hverdagen med Giorgio Armanis evigpopulære briller! Giorgio Armani er et av verdens mest berømte luksusmerker og har siden starten i 1975 blitt kjent for sin unike italienske stil. Brillene fra Giorgio Armani er med sin diskré eleganse, sine førsteklasses materialer og sitt banebrytende håndverk svært ettertraktet. De er et must for dagens unge, motebevisste og urbane kvinner og menn. Med en imponerende kolleksjon av særpregede innfatninger, iøynefallende detaljer og lekker, minimalistisk design er brillene fra Giorgio Armani et supert valg hvis du vil unne deg litt glamour i hverdagen!

Brillene fås i et bredt spekter av former som passer til de fleste ansikter: rektangulære, runde, wayfarer og ovale. Har du et firkantet ansikt, bør du prøve ovale eller runde briller. Har du et trekantet ansikt, er wayfarer-stilen midt i blinken for deg. Og for alle som har et sjarmerende, rundt ansikt, er rektangulære briller helt supert! Velg mellom metall- eller plastinnfatning i et fantastisk utvalg av farger og mønstre.

Med briller fra Giorgio Armani skiller du deg garantert ut fra mengden, enten du bruker dem til jobb eller fritid. Finn dine favorittbriller i dag på Mister Spex, Europas mest populære brillebutikk på nett.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.