EOE
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
81 Resultater

EOE – bærekraftig, skandinavisk eleganse

EOEs historie begynner på en snøscooter. En dag dro Emilia og Erik Lindmark på tur i Nord-Sverige, litt utenfor et lite småsted kalt Ammarnäs. De nøt den friske lufta og det snøkledde, kuperte landskapet da det plutselig slo dem: Hvorfor ikke kombinere elegant, skandinavisk design med den karrige skjønnheten i den svenske Lapplandsnaturen, og la dem møtes i en bærekraftig brillekolleksjon? Ideen var født, og Lindmark-paret grunnla EOE i 2010.

EOE Eyewear – med Nord-Sverige som utgangspunkt

Siden den gangen skrives bærekraft med store bokstaver av EOE. Selskapet yter banebrytende arbeid når det gjelder produksjon av bærekraftige briller uten så mye som ett fnugg av ftalat, som ofte brukes som mykgjører i plastprodukter. Alle brillene produseres på en bærekraftig måte, og er fullstendig resirkulerbare og biologisk nedbrytbare. EOE Eyewear utmerker seg gjennom et helt spesielt materialutvalg.

Alle EOE-innfatningene har sin opprinnelse i Nord-Sverige, der landskapet er rikt på råstoffer. Her får man kvarts fra skogene i det høye nord, horn fra reinsdyr eller tre fra lokale bjørketrær, og alle disse materialene brukes i brillekolleksjonene fra EOE. I tillegg bruker EOE blant annet et materiale kalt «regrind». Det er et granulat av resirkulert materiale fra brukte eller ikke solgte briller. Det eneste materialet som ikke er resirkulert i merkets innfatninger, er ifølge EOE, titan. Titan er et svært fleksibelt og robust materiale, samtidig som det er ekstremt lett. Derfor egner det seg spesielt godt til brilleproduksjon. EOE vil tilby titan i etterslipt form i løpet av nær framtid.

EOE har et skandinavisk blikk på livet

At brillene fra EOE Eyewear stammer fra det høye, svenske nord, gir seg til kjenne både i de svenske navnene på brillemodellene og i fargegivningen. Utvalget av brillemodeller er stort. Her finner du alt fra slanke innfatninger og diskrete former til mer uttrykkssterke og oppsiktsvekkende modeller. EOE-modellen Holmnäs, for eksempel, befinner seg på den elegante siden. Den runde brillen er laget for hånd og overbeviser med en hel innfatning av robust metall og en svært holdbar metallramme. Hvis du heller foretrekker et brillepar med mer moderne preg, kan vi anbefale blant annet modellen Jukkasjärvi. Brillemodellen er oppkalt etter tettstedet Jukkasjärvi, der mennesker fra hele verden samles på et ishotell. Den sprer straks godt humør med de ulike fargenyansene og de runde glassene.

EOE-solbrillene for damer og herrer kommer også i et stort utvalg av alt fra elegante modeller som utstråler skandinavisk ro, til uttrykkssterke solbriller fra EOE Eyewear – som blant annet Int-, Eljest- eller Nordanskär-serien. Sistnevnte er forresten oppkalt etter det (sannsynligvis) nordligste kurstedet i verden. Tenk så deilig det ville vært å slappe av og spankulere rundt der med de elegante cateye-solbrillene.

EOE Eyewear – bestill-briller online hos Mister Spex – dine fordeler

Velg mellom mer enn 9000 briller og 7000 solbriller på nettet – hele døgnet, enkelt og ukomplisert fra sofakroken: Det kan du gjøre hos Mister Spex, en av Nordens største nettoptikere. I tillegg til briller for herrer og damer kan du også kjøpe blant annet solbriller, sportsbriller, kontaktlinser og brilleglass i nettbutikken.

Vil du kjøpe briller online, men spør deg: Hvilke briller passer til meg? Det får du svar på i vårt virtuelle prøverom. Her kan du prøve briller online og i 3D, slik at du raskt kan avgjøre hvilke briller som kler deg. Vi sender dessuten gjerne de fire modellene du liker best, enten det er fra EOE eller andre merker, som gratis hjemlån i posten til deg. Hvis brillene du til slutt valgte, ikke passer perfekt eller du skulle ombestemme deg, er det ikke noe problem. Vi tilbyr nemlig 30 dagers åpent kjøp.

• Eksklusivt utvalg av EOE-solbriller og -briller fra EOE Eyewear • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp

Har du spørsmål om brillene fra EOE eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo