Chloé

Chloé
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
283 Resultater

Feminin og lett: Chloé-solbriller og Chloé-briller

Feminin, sjarmerende, fri – den som nyter å leve i det friske og vakre nuet, kommer til å elske det franske motehuset Chloé. Chloé-briller og Chloé-solbriller gir alle slags antrekk et luksuriøst snev av bohostil. Chloé har som tradisjon å bryte med konvensjonene. I 1952 grunnla Gaby Aghion det nå verdenskjente moteselskapet, og satte nye milepæler allerede med sin aller første kolleksjon. I en tid med strenge, formelle regler, laget hun elegante klesplagg med avslappede snitt, fine detaljer og høykvalitetsmaterialer. Siden den gang har moten fra Chloé skapt en bro mellom luksus og hverdagslig mote.

Chloés ånd utstråler sorgløs romantikk med tråder til seksti- og søttitallet

Opp gjennom årene har ulike stjernedesignere samarbeidet med motehuset, og har satt sitt preg på de unike stilene fra Chloé. Fra 1963 tjente ingen ringere enn Karl Lagerfeld moteselskapet. I 1965 utformet han den berømte tertulia-kjolen. Med håndmalte jugendstil-motiver står kjolen som symbol for den frisinnede boheme-chic-stilen fra Chloé, også den dag i dag. I 1970-årene designet han mykt fallende silkekjoler med fine blondedetaljer, som alltid utstrålte en aura av sorgløs romantikk.

Gabriela Hearst og Chloé – luksus med samvittighet

Sent på 1990-tallet var Stella McCartney kreativ leder hos Chloé i noen år. Hun dro med seg rock'n'roll-en inn i motehusets kolleksjoner. På en enestående måte kombinerte hun myke, romantiske vibber med den høylytte og kraftfulle energien fra gatemoten. I dag er det Gabriela Hearst som står i spissen for den kreative avdelingen hos moteselskapet. Hun står ikke bare for kreasjoner med moderne uttrykk, men setter også som forutsetning at luksus ikke skal gå på bekostning av samvittigheten. Hearst er særlig opptatt av hvor materialene som brukes, stammer fra, og hvor Chloés moteproduksjon foregår.

Chloé-briller og Chloé-solbriller – kreative og lekne

Chloé-brillene og -solbrillene for damer og herrer speiler hva motehuset står for. Kvinnelighet, modernitet, et fritt sinn og letthet. Mange kreative brillemodeller, ofte med lekne detaljer, venter på å få fremheve bærerens personlighet. Chloé overbeviser med spennende modeller i retrostil, inspirert av seksti- og søttitallets vibber. Brillemodeller, som Chloé solbriller i hjerteform, solbriller med bølgeformede brillestenger, Chloé solbriller med rund eller firkantet form, med fargegraderte solbrilleglass eller i sarte puddertoner, skaper liv og setter et lekent preg på antrekket.

Brilleutvalget sprer naturligvis også godt humør med en luftig og ledig modernitet. Ta for eksempel Chloé-brillen Carlina, en rund brille med sekstitallssjarme. Firkantede Chloé-briller finnes selvsagt også. Brillene fra Chloé kommer i et stort utvalg farger og materialer, fra grå til rosa og fra metall til plast.

Bestill Chloé-briller og -solbriller online hos Mister Spex – dine fordeler

Hos Mister Spex finner du ikke bare de flotteste brillemodellene fra Chloé, men også mer enn 9000 briller og 7000 solbriller. I nettbutikken vår kan vi dessuten tilby blant annet filter mot blått lys. Utvalget kjenner ingen grenser. Fra runde briller via rammeløse briller til transparente briller. Her finner du de forskjelligste brillemodeller. Vi har også et stort utvalg av solbriller. Cateye-solbriller, runde solbriller og hjerteformede solbriller. I tillegg har vi naturligvis solbriller med styrke og polaroidglass.

Du spør deg kanskje: Hvilke briller passer til meg? I vårt virtuelle prøverom kan du prøve briller online av hjertens lyst – til og med i 3D! Du kan selvsagt også prøve favorittmodellene på i virkeligheten. Vi sender deg gjerne inntil fire briller til gratis hjemlån. • Mer enn 180 Chloé-briller og -solbriller i sortimentet vårt • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp

Har du spørsmål om Chloé-brillene i sortimentet, eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo