Stella McCartney

Stella McCartney
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
131 Resultater

Stella McCartney – bærekraftige briller i luksusklassen 

Den britiske motedesigneren Stella McCartney setter bærekraften i høysetet når det gjelder den fine balansegangen mellom eksentrisk design og fremragende kvalitet ved produksjonen av brillene og solbrillene hennes. De glamorøse og iøynefallende statementtilbehørene er et resultat av avantgardistisk kreativitet kombinert med bærekraftige produksjonsmetoder og miljøbevisst forretningsdrift. Stella McCartney er en pioner innen fornybare ressurser i motebransjen. Vi elsker de stilfulle brillene og den miljøforsvarlige tankegangen som ligger bak disse must-have-brillene.

Briller og solbriller fra moteikonet Stella McCartney 

Stella McCartneys kolleksjoner inneholder alt hva hjertet begjærer, enten du ser etter klassiske briller med styrke, oppsiktsvekkende solbriller, eksklusive designerbriller, ekstravagante cateyebriller eller vågale innfatninger i D-form. Slipp moteløven i deg løs blant det store utvalget av nye former, farger og materialer!

Uansett hva du velger av aktuelle trendfarger, fargede kunststoffglass, innfatninger med vakre brillekjeder eller overdimensjonerte briller, kan du være sikker på at de bærekraftige brillene og solbrillene fra Stella McCartney utelukkende produseres av alternative materialer, som økologisk acetat. Det er perfekt for deg som bryr deg om miljøvennlig luksus! Finn dine Stella McCartney-briller og prøv Stella McCartneys populære solbriller på nettet nå!

Dette får du hos Mister Spex – best på kvalitet og service:

Mister Spex er en optikerkjede med høy kompetanse og førsteklasses service. Over 1,5 millioner kunder er overbevist av kvaliteten og fordelene hos Mister Spex.

Vi er der du er, og gjør det lett for deg å prøve brillene fra Stella McCartney. Du kan bruke vårt virtuelle prøverom eller benytte deg av vårt gratis hjemlån. Du bestemmer!

Men ikke nok med det! I tillegg til å gi deg muligheten til å prøve brillene både på nettet og hjemme hos deg selv i ro og mak, tilbyr vi også et stort utvalg av populære designermerker, som Victoria Beckham, ic! berlin og Linda Farrow.

Har du funnet en skatt blant Stella McCartney-brillene og Stella McCartney-solbrillene? Vi sender den nye accessoiren til deg med Posten. Alle forsendelser over 700 kr er gratis, og du får leveringen i løpet av noen få dager.

  • Spar oppimot 50 prosent, sammenlignet med veiledende pris

  • 30 dagers åpent kjøp

  • Gratis frakt over 700 kr

  • Betaling med faktura

Vil du vite mer om Mister Spex, sortimentet, tjenestene og bestillingsvilkårene våre? Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg gjerne videre.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo