VOGUE Eyewear

Vogue
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
211 Resultater

Vogue nettbutikk hos Mister Spex

Vogue, det franske ordet for mote, er ikke bare navnet på et verdenskjent motemagasin, men også et merke med livsstil briller fra Luxottica. Luxottica er den desidert største produsenten av briller i verden. Selskapet har hovedkontor i Agordo, nord i Italia. Etter at Luxottica ble grunnlagt i 1961 av den milanesiske gründeren, Leonardo Del Vecchio, ble regionen rundt Agordo snart en nøkkelaktør i den verdensomspennende brilleindustrien. Etter børsnoteringen i 1990 begynte Luxottica å anskaffe amerikanske merkevarer og linseprodusenter, inkludert ikoniske navn som Ray-Ban og Oakley, som begge nå produseres av Luxottica. Dens 50 000 ansatte i 130 land og mer enn 30 millioner solgte briller gjør Luxottica til en ekte juggernaut fra brilleindustrien. Alt dette har betydd betydelig formue for selskapets grunnlegger, som nå er den nest rikeste personen i Italia. Ikke minst takket være Vogue-merket.

Luxoticca driver også en rekke egne brillemerker, som dekker nesten alle sektorer i markedet. Livsstil merket, Vogue, spesialiserer seg på ung, frisk brillemote. Det tilbyr både solbriller og optiske rammer. Den alltid trendy kolleksjonen er spesielt populær blant unge kvinner. Merket er produsert i Italia og solgt gjennom partnerbutikker over hele verden.

Du kan finne både Vogues nåværende solbriller og optiske rammer i Mister Spex nettbutikk. Bruk vårt virtuelle speil- eller fotoprøverom for å hjelpe deg med å velge riktig modell til utseendet ditt. Med hjelp som dette er det enklere enn noen gang å finne en innfatning som passer til ansiktsformen din. Prøv det og oppdag sjarmen til dette unge, populære merket.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo