Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
133 Resultater

Scotch & Soda – fra en kirke i Amsterdam til alle verdenshjørner

Det nederlandske merket Scotch & Soda ble grunnlagt i 1085. Hovedkontoret lå i Amsterdam i et kirkelokale i byens sentrum. Siden den gangen har firmaet nå over 200 butikker i blant annet Storbritannia, Tyskland, Østerrike, USA og i Hong Kong. Nylig lanserte merket, som opprinnelig designet mote for menn, sin første solbrillekolleksjon for damer og herrer. Tro mot egen designfilosofi - å overraske og glede - utmerker merket seg med sine unike detaljer. Fra detaljer laget av polert, gullfarget edelstål, til fargerike brillestenger i marmoroptikk. Med briller og solbriller fra Scotch & Soda, er det alltid noe nytt og spennende på lur.

Briller med styrke og solbriller fra Scotch & Soda – klart og stilrent

Med over 200 butikker over hele verden, vil Scotch & Soda hylle lokale trender uten å gå på akkord med sin egen, umiskjennelige stil. De sekskantete innfatningene med tynne metallrammer er en populær variant, i tillegg til gullfargede innfatninger med graderinger fra gull til grønt. En annen spennende detalj er de sirlige inngraveringene vi finner på stangen til brillene som går bak øret. Hos Mister Spex kan du enkelt prøve briller til herre og dame på nett for å se hvilken modell som passer deg best. Det eneste du trenger er et fungerende webkamera. Har du ikke funnet en passende briller fra Scotch & Soda? Så ta en kikk på kolleksjonene fra Ray-Ban, Oakley eller CO Optical, for gode alternativer.

Solbriller med skilpaddemønster eller marmorerte detaljers

Scotch & Sodas solbriller til dame er akkurat like mangfoldige som de som bruker brillene. Fra trendy til klassisk eller en kombinasjon av begge: Her er det noe for alle og enhver. Modellene er laget av metall eller acetat og overbeviser med et klart formspråk, varme farger, overraskende trykk og sjarmerende detaljer. Merket elsker å tolke klassiske former på ny. Modeller av glinsende acetat i skilpaddemønster eller med marmorerte detaljer forener det gamle med det nye. Det er tydelig at de flotteste brillene også er tidløse. Kvalitetsglass spiller en viktig rolle for merket. Tonede brilleglass med graderte farger komplementerer rammene og gir 100 % beskyttelse for UVA- og UVB-stråler. Trenger du briller med styrke? Hos Mister Spex er de fleste solbrillene fra Scotch & Soda også tilgjengelig med styrke.

Solbriller til herre: Gull og spennende detaljer

Brooklyn, Pasedena, Abott og und Kinney: Herrebrillene i kolleksjonen har fått navn som minner om glade forventninger, eventyrlyst og hjemlengsel – en reise som er stilfull helt fra start! Den aktuelle kolleksjonen med briller til herre begeistrer med høyverdige materialer, stilige logoer og uventede detaljer. Brunt og gull spiller hovedrollen for flere modeller og gir brillene et hint av vintage. Enten du søker runde briller, pilotbiller eller firkantede briller, så velger du en modell som passer ansiktet ditt perfekt. Bruk vår søkefunksjon og filtrer solbrillene fra Scotch & Soda etter ansiktsfasong.

Kjøp dine nye briller hos Mister Spex

Mister Spex har mer enn tre millioner fornøyde kunder i hele Europa. Vi forsøker alltid å levere produkter av høyeste kvalitet og yte fremragende service. Som kunde hos Mister Spex har du følgende fordeler:

  • Briller av høyeste kvalitet, solbriller og solbriller med styrke fra en rekke toppmerker

  • Personlig service og kompetent rådgivning via telefon og e-post

  • Rask levering

  • 30 dagers åpent kjøp

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo