Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
109 Resultater

Porsche Design på Mister Spex

Porsche har over 70 år lange tradisjoner. Selskapet har sin base i Stuttgart-Zuffenhausen og grunnla bilfabrikken sin i 1945, hvor de fokuserte hovedsakelig på produksjon av sportsbiler. I Mister Spex’ nettbutikk finner du ikke biler, men derimot brillekolleksjoner fra Porsche Design. Bilprodusenten ga seg i kast med mote i 1974, og nå har motemerket vært etablert i nesten 40 år. I likhet med selskapets andre områder er brillemodellene preget av luksus, kvalitet og nyskapning. Hver kolleksjon holder høyeste standard når det gjelder produksjon og design.

Briller og solbriller fra Porsche Design fås eksklusivt for menn i Mister Spex’ nettbutikk. Glassene er laget av uknuselig polykarbonat, og innfatningene er laget av enten plast, metall eller titan – noe for enhver smak, med andre ord. Kolleksjonens fargepalett er diskré. Svart, brunt og sølv er de dominerende nyansene. Solbrillene fra Porsche Design følger moten og fås som pilotmodell eller i ovale og rektangulære former. I Mister Spex’ nettbutikk finner du også solbriller med monoglass. Den høye kvaliteten og den unike designen gjenspeiles også i følelsen av komfort når du har på deg brillene.

De gummierte endestykkene er prikken over i-en i Porsche Designs kolleksjon. Perfekt passform med neseputer i plast gjør den fantastiske brukeropplevelsen fullendt. Bruk filtermenyene i Mister Spex’ nettbutikk for å finne din favorittmodell fra Porsche Design. Med vårt virtuelle prøveverktøy får du også hjelp til å velge riktig. Prøv våre 2D- og 3D-tjenester hvor du kan plassere favorittbrillene dine på ansiktet ditt.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo