Escada

ESCADA
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
152 Resultater

Escada på Mister Spex

Tysk mote har sjelden vært så populær som i dag. En av grunnene til dette er det tyske luksusmerket Escada. Dette varemerket for kvinner ble grunnlagt i 1978 av Margaret og Wolfgang Ley, og i dag er det vanskelig å tenke seg moteverdenen uten det. Mer enn noe annet varemerke symboliserer det moderne eleganse, absolutt glamour og feminin sensualitet på en ypperlig måte.

Varemerket er basert på konseptet om en moderne livsstil med det perfekte antrekket for enhver anledning. Escadas karakteristiske stil preges av en tydelig forkjærlighet for farger og detaljer. Selv om Escada stort sett bruker sterke farger i sine kleskolleksjoner, har varemerkets kreative sjeler hovedsakelig fokusert på dempede farger som svart, brunt og grått i sine brille- og solbrillekolleksjoner. Kolleksjonene er beriket med spennende kombinasjoner av mønstre, farger og sjatteringer, noe som gir dem en unik stil. Alle modellene i kolleksjonen har en touch av eleganse og ekstravaganse. Dessuten kjennetegnes varemerket av høy standard, førsteklasses finish, perfekt passform og de beste materialene.

I tillegg til eksklusive klær og briller omfatter luksusmerkets produktportefølje nå også alt fra sko og vesker til skjønnhetsprodukter og accessoirer, som alle har hatt stor suksess på markedet. Og det overrasker oss ikke med tanke på Escadas unike brille- og solbrillekolleksjoner.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo