David Beckham

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
179 Resultater

David Beckham briller – moderne og tidløs design

På tross av dette luksusmerkets unge alder, har David Beckhams briller allerede satt sitt preg på moteverdenen. Kombinasjonen av design og håndverk er moderne og tidløs, uten å slavisk følge nye trender. I bunn og grunn som David Beckham selv, som ikke bare er kjent for fotballen, men også sin kule stil. I samarbeid med det tradisjonelle italienske merket Safilo, har han skapt en luksuriøs solbrille- og brillekolleksjon. Stilen er markert og stilsikker, med nøye gjennomførte detaljer og høy kvalitet. De aller flotteste modellene finner du her på Mister Spex. Hos oss kan du kjøpe briller, solbriller og kontaktlinser på nett, uten å gå på akkord med service og kvalitet.

Solbriller fra David Beckham – oppdag alle modeller hos Mister Spex

Vi må innrømme at vi falt pladask for den nye kolleksjonen David Beckham-solbriller og vet derfor nesten ikke hvor vi skal begynne. Vi forslår: Finn din favorittmodell og legg den i handlekurven! Vil du vite mer? Da forteller vi selvfølgelig mer: Solbrillene fra David Beckham kombinerer retro-elementer med en tidløs stil og overbeviser med kvalitetsmaterialer, populære farger og en optimal komfort. Vi har virkelig sansen for pilotbrillene med dobbelt nesebro og i rød havanna og de firkantete modellene med svart innfatning og gule brillleglass. Har du ikke funnet noen David Beckham-solbriller som du liker? Ta en kikk på våre andre merker: Ray-Ban, Oakley eller CO Optical, så kanskje du finner noen som faller i smak?

David Beckham-briller treffer blink

Med den siste kolleksjonen viser David Beckham en helt annen side av seg selv, nemlig en tilbakeholden, smart og litt nerdete stil. De moderne, rene modellene har et klart formspråk og kommer i flere ulike farger. Hornbriller, pilotbriller og runde briller: Alle aktuelle trender har fått sin plass i kolleksjonen og er tilført tidløse, klassiske detaljer. Noen av de mest populære modellene er laget av gylne metallinnfatninger eller har svarte rammer så vel som brillestenger i brun havanna. Hos Mister Spex får du de fleste brillene fra David Beckham også som progressive briller. Den perfekte løsningen for alle som ikke ønsker å stadig måtte veksle mellom avstandsbriller og lesebriller.

Bestill favorittbrillene online

Når du skal kjøpe briller, er det et par ting du bør passe på. For at handleturen her hos Mister Spex skal gå så smidig som mulig, har vi utviklet en omfattende søkefunksjon: Du velger dine kriterier, så viser vi modellene som oppfyller disse. Du bør være oppmerksom på følgende for å finne briller med god passform:

  • Hodebredde. Bredden på hodet er viktig for å velge brillene med høyest mulig komfort.

  • Brillefasong. Briller kommer i mange ulike fasonger, som smale, firkantede, og runde, eller i pilot-, sommerfugl- eller browline-fasonger. I tillegg til din personlige smak, er dette med på å bestemme hvilken brillefasong som best passer ditt ansikt..

  • Med eller uten ramme, eller hva med en halv ramme? Innfatninger kommer med ulike rammetyper, og hvilken du bør velge er først og fremst en smakssak. I tillegg har brillestyrken din noe å si: Ved svært høye dioptrier (styrker), egner en hel ramme seg best for at de noe tykkere glassene skal holdes stabilt på plass.

Moteikoner + Mister Spex = sant!

Vi selger briller og solbriller fra mer enn 100 toppmerker og designere. Mange av kolleksjonene er dessuten oppstått i samarbeid med kjente moteikoner. Ta en kikk på de stilige brillene fra Nadine Klein eller de urbane mesterverkene til Michael Michalsky. Som kunde hos Mister Spex har du følgende fordeler:

  • Prøv briller direkte på nett og se hvilke modeller som passer deg best

  • Rask levering

  • 30 dagers åpent kjøp

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo