Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Varemerke
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

varer

(64)
  • Jaguar

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 64

Jaguar på Mister Spex

Enten det gjelder sportsbiler eller briller, symboliserer Jaguar mer enn noe annet merke dynamikk og komfort kombinert med enkel eleganse. Det britiske bilmerket ble grunnlagt i 1922 under navnet Swallow Sidecars. Navnet Jaguar dukket først opp i 1945 og symboliserer den dag i dag økonomiske, sporty og elegante biler. Tanken om å overføre den grunnleggende sportsbildesignen til solbriller og briller kom mye senere. Men en elegant bil krever en stilig fører. Derfor har varemerket de siste årene produsert slanke og dynamiske briller – inspirert av utseendet til bilen Jaguar – under varemerket Jaguar Eyewear. Attraktive produkter for menn.

I den amerikanske villkattens ånd sørger varemerket også for at solbrillene og brillene representerer hovedaspektene i design og teknologi, som alltid er forent i perfekt harmoni. Materialer og utførelse av høy kvalitet, samt en enestående passform, suppleres av attraktive farger og en klar, maskulin form med skarpe kurver. Jaguar bruker en kombinasjon av plast og metall av toppkvalitet i produksjonen. Den særpregede, slående Jaguar-designen er luksuriøs og eksklusiv og en absolutt «stiloppgradering» for enhver mann.

Jaguar Eyewear er et varemerke som tilhører Menrad-konsernet i Baden-Württemberg. Familiebedriften eies nå av fjerde generasjon Menrad og omfatter, i tillegg til varemerket Jaguar, Davidoff, JOOP!, Morgan og Zeiss på lisens.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.