Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Escada
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

varer

(61)

Viser produkter 1 to 60

Escada på Mister Spex

Tysk mote har sjelden vært så populær som i dag. En av grunnene til dette er det tyske luksusmerket Escada. Dette varemerket for kvinner ble grunnlagt i 1978 av Margaret og Wolfgang Ley, og i dag er det vanskelig å tenke seg moteverdenen uten det. Mer enn noe annet varemerke symboliserer det moderne eleganse, absolutt glamour og feminin sensualitet på en ypperlig måte.

Varemerket er basert på konseptet om en moderne livsstil med det perfekte antrekket for enhver anledning. Escadas karakteristiske stil preges av en tydelig forkjærlighet for farger og detaljer. Selv om Escada stort sett bruker sterke farger i sine kleskolleksjoner, har varemerkets kreative sjeler hovedsakelig fokusert på dempede farger som svart, brunt og grått i sine brille- og solbrillekolleksjoner. Kolleksjonene er beriket med spennende kombinasjoner av mønstre, farger og sjatteringer, noe som gir dem en unik stil. Alle modellene i kolleksjonen har en touch av eleganse og ekstravaganse. Dessuten kjennetegnes varemerket av høy standard, førsteklasses finish, perfekt passform og de beste materialene.

I tillegg til eksklusive klær og briller omfatter luksusmerkets produktportefølje nå også alt fra sko og vesker til skjønnhetsprodukter og accessoirer, som alle har hatt stor suksess på markedet. Og det overrasker oss ikke med tanke på Escadas unike brille- og solbrillekolleksjoner.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.