15 % på alle brune og havanna-fargede briller og solbriller¹ – kode: HAVANA21
Kjøp nå
EOE

EOE | Bærekraftig eleganse

Merket EOE så sin begynnelse for 10 år siden i den lille, lapplandske bygda Ammarnäs i Sverige. Frisk luft og snødekte fjell inspirerte Erik og Emilia Lindmark til å skape en bærekraftig brillekolleksjon som kombinerer skandinavisk design med skjønnheten i det karrige lapplandske landskapet. De nordsvenske røttene kommer til syne i både navn- og fargevalg, og ikke minst i detaljene og materialene som stammer fra villmarken og den vakre naturen.

En symbiose av bærekraft & design

EOE er en pioner innen bærekraftig produksjon av brillemote. De bruker ingen ftalater, hvilket normalt er mye brukt innen produksjoner av briller. I dag er EOE det ledende merket i Skandinavia innen bærekraftig brilleproduksjon. Brillene er ikke bare produsert på bærekraftig vis, men er også biologisk nedbrytbare og 100 % resirkulerbare.

Windsor Refresh-trenden
EOE
Windsor Refresh-trenden

EOEs visjon

Brillene er designet i Lappland og blir så omhyggelig ferdigstilt for hånd i De italienske Alpene. Ambisjonen er å en dag kunne både designe og produsere alt i Nord-Sverige. Inntil de svenske fjellene tar over for Alpene, ligger fokus i EOEs hovedkontor på å gjøre resten av produksjonen enda grønnere.

EOE

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(50)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 50 av 50

EOE på Mister Spex Norge

EOE ble til en klar og snøfylt vårdag i 2010, under en snøskutertur i det lille tettstedet Ammarnäs i det svenske Lapplandet. Den friske luften og det snørike fjellandskapet ga Erik og Emilia Lindmark ideen om å skape et brillemerke som kombinerer skandinavisk enkelhet og eleganse med Lapplands vakre og urørte natur. Innflytelsen fra Nord-Sverige er tydelig reflektert både i navn og farger, og ikke minst i detaljer og materialer hentet fra villmarken.

Vi var markedets første merke til å lansere en bærekraftig brillekolleksjon uten bruk av phthalater, som normalt brukes i produksjonen av briller. I dag er EOE ledende i Skandinavia innen bærekraftig brilledesign, og alle briller er laget av 100 % nedbrytbare og resirkulerbare materialer.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo