Et halloween-tilbud som får deg til å grøsse: Spar 20 %¹ koden din: SPOOKYSPEX
EOE

EOE | Bærekraftig eleganse

Merket EOE så sin begynnelse for 10 år siden i den lille, lapplandske bygda Ammarnäs i Sverige. Frisk luft og snødekte fjell inspirerte Erik og Emilia Lindmark til å skape en bærekraftig brillekolleksjon som kombinerer skandinavisk design med skjønnheten i det karrige lapplandske landskapet. De nordsvenske røttene kommer til syne i både navn- og fargevalg, og ikke minst i detaljene og materialene som stammer fra villmarken og den vakre naturen.

En symbiose av bærekraft & design

EOE er en pioner innen bærekraftig produksjon av brillemote. De bruker ingen ftalater, hvilket normalt er mye brukt innen produksjoner av briller. I dag er EOE det ledende merket i Skandinavia innen bærekraftig brilleproduksjon. Brillene er ikke bare produsert på bærekraftig vis, men er også biologisk nedbrytbare og 100 % resirkulerbare.

Windsor Refresh-trenden
EOE
Windsor Refresh-trenden

EOEs visjon

Brillene er designet i Lappland og blir så omhyggelig ferdigstilt for hånd i De italienske Alpene. Ambisjonen er å en dag kunne både designe og produsere alt i Nord-Sverige. Inntil de svenske fjellene tar over for Alpene, ligger fokus i EOEs hovedkontor på å gjøre resten av produksjonen enda grønnere.

EOE

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(53)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 53 av 53

EOE-Eyewear – eventyret som begynte med en snøskutertur

Turen går til det som kalles Europas siste villmark - Lappland i Sverige! Merket EOE oppsto en klar og snørik vårdag i 2010 da Erik og Emilia Lindmark var på snøskutertur ved et lite tettsted i Lappland. Den friske lufta og det vakre landskapet ga dem ideen: Å skape en brillekolleksjon som gjenspeilet den rå skjønnheten i den lapplandske naturen, forent med skandinavisk eleganse og enkelhet. Kulturarven som landskapet utgjør, gjenspeiles både i brillemodellenes navn og farger. EOE Eyewear er et unikt merke som har fått en spesiell plass i mang et hjerte på rekordtid.

Bærekraftige EOE-briller fra Lappland

EOE var det første merket som lanserte en bærekraftig brillekolleksjon helt uten ftalater. Dette er et stoff som er svært vanlig i moderne brilleproduksjon. I dag er EOE det førende merket i Skandinavia innen miljøvennlig brilledesign. Alle briller fra EOE er 100 % resirkulerbare og biologisk nedbrytbare. Deres sportsbriller utgjør en spesielt populær del av kolleksjonen: EOE Sport. Brillene fra EOE Sports er skikkelige blikkfang med sine futuristiske design og kan brukes både i skibakken så vel som til afterski. Merket har gjennomført en rekke samarbeid som alle foregår lokalt og med fokus på bærekraft. For å gjøre en lang historie kort: EOE Eyewear fra Lappland produserer kvalitetsbriller og -solbriller uten at naturen må betale prisen.

Svensk design møter naturens råhet

Briller med styrke fra EOE kjennetegnes av med trendy former, høyverdige materialer og kreative nytolkninger av klassiske design. Noen av de som utmerker seg mest, er modellene med farger inspirert av den lapplandske naturen. Klart isblått, lyse gulltoner og gule sandfarger tar deg med til snødekte landskap, skoger og fjell i Nord-Sverige. Noen populære modeller inkluderer:

  • Runde, delikate modeller av titan – en hyllest til nikkelbrillene fra 70-tallet, men med naturlige nyanser som gjenspeiler det lapplandske landskapet.
  • Runde modeller med en noe flat kant på oversiden. Disse minner om en klassisk hornbrille. Også disse modellene kommer i unike, naturlige farger.
  • Transparente innfatninger med et behagelig, lett uttrykk, som egner seg like godt sommer som vinter.

Solbriller von EOE: Runde briller, cateye-form eller pilotbriller

Solbrillene fra EOE Eyewear kommer i ulike design, former, farger og materialer. Verdt å merke seg er fargeutvalget og nytolkningen av klassiske brillemodeller. Flere av cateye-modellene deres kommer uten den typiske tykke innfatningen i plast og er derimot laget med innfatninger i metall eller titan. Andre modeller har en kant i øvre del som skrår lett utover, noe som gir en spennende optisk effekt. Er du på søken etter nye solbriller? Da er følgende EOE-briller noe for deg:

  • Tykke innfatninger med glass? Nei, her er glassene i fokus. I sportskolleksjonen er det brukt tynne metallinnfatninger som er festet til de store brilleglassene, noe som gir en herlig, futuristisk effekt.
  • Cateye + firkanter = sant! Denne modellen kombinerer to populære innfatninger og gir en fresh og trendy look.
  • «Less is more», sies det – men noen ganger omvendt. Brillene som er designet i samarbeid med Sania Claus Demina kombinerer en klassisk, rund innfatning med detaljer av små krystaller.

Kjøp briller online hos Mister Spex – raskt og enkelt

Enten du søker vanlige briller med styrke, progressive briller eller lesebriller, har Mister Spex et utvalg av mer enn 11000 ulike briller og solbriller fra alskens motemerker. Her er noen av fordelene du nyter godt av ved å handle hos oss:

  • Prøv brillene umiddelbart i vårt virtuelle prøverom
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Rask levering

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo