For levering innen jul må ordren din sendes senest 16. desember fra lageret vårt. For mer detaljert informasjon om ordren din vennligst ta kontakt med kundetjenesten.
CO CO
Den bærekraftige kolleksjonen fra Mister Spex

CO CO – Contemporary Conscious

Trendsettere, se hit! Akkurat i tide til vårens første solstråler har vi utvidet vår Contemporary Conscious-serie til å inkludere solbriller. De tre eksklusive modellene gjenspeiler ikke bare aktuelle trender på en naturlig måte, men imponerer dessuten med sine tydelige minimalistiske design og miljøvennlige produksjon av 100 % økologisk bioacetat. Se selv!

Oppdag alle "CO CO" brillene
CO CO

Materialer: Innfatninger laget av bioacetat

Etter grundige materialundersøkelser, bestemte vi oss for en acetattype som er et rent naturprodukt og dermed 100 % organisk. Mer en halvparten av acetatet kommer fra gjenvunnet materiale. Takket være denne spesielle sammensetningen, er innfatningene i CO CO-kolleksjonen biologisk nedbrytbare.

Windsor Refresh-trenden
Windsor Refresh-trenden

Inspirasjon fra naturen

Naturlig? Naturligvis! Disse tre spennende brillemodellene er inspirert av naturens farger med sine stilrene silhuetter og slående fargenyanser. Solbrillekolleksjonen fra Mister Spex, CO CO, tolker aktuelle trender innen temaet bærekraft. Resultatet er flere stilige og allsidige innfatninger. De transparente innfatningene og brillemodellene kommer i subtile Havanna-mønstre og har fått sine navn etter store elver – som en hyllest til naturen og dens skjønnhet!

Hva er det som gjør CO CO til et holdbart varemerke? Les mer om materialet, frakt og hvordan du kan hjelpe til med å beskytte miljøet ved å kjøpe briller fra CO CO

Les mer
Windsor Refresh-trenden

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo