Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke Aksepter, samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Cazal

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Cazal på Mister Spex

Uvanlige ideer, omfattende inspirasjon, et hav av erfaring og framfor alt en gjennomgripende lidenskap for design – det er ingrediensene til ethvert internasjonale brillemerke. Det beste beviset? Cazal.

Allerede på 80-tallet var varemerket kjent for briller med en unik, storslått stil og etablerte seg raskt som et symbol på hip-hop-kulturen. Selv i dag snakker folk om revolusjonen i brillemarkedet. Varemerket er alt annet enn konvensjonelt. Det har skrevet sin egen designhistorie og kommer alltid med nye ideer. Brillene fra Cazal er eksepsjonelle og har den umiskjennelige signaturen til sin tidligere sjefdesigner. Cari Zalloni, som varemerket er oppkalt etter, var ikke bare en talentfull designer, men et ekte geni når det gjaldt moter og trender. Hans livsverk og arv: Et varemerke som har vært elsket av massene i mer enn tre tiår, og som alltid har fulgt sine idealer selv etter Zallonis død.

Foruten fantastisk design holder brillene fra Cazal også høyeste kvalitet. De er laget av materialer som titan og gull og gjennomgår flere kvalitetskontroller i løpet av utviklingsprosessen. Dette gjør dem til ekte allroundere.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.