Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Vogue glasses

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke VOGUE Eyewear
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

VOGUE Eyewear Briller

(71)

Briller fra Vogue Eyewear

De nyeste brillene fra Vogue er en ung og glamorøs kolleksjon som inneholder alle de aktuelle trendene fra catwalken. Kolleksjonen er utelukkende beregnet på kvinner og er like rik og variert som kvinnene som bruker den! Brillene fra Vogue fås i en rekke farger og former, noe som betyr at enhver kvinne kan finne sin perfekte modell.

Brillekolleksjonen fra Vogue tilbyr høykvalitetsinnfatninger i plast og metall. Sofistikerte modeller med hel og halv ramme venter på motebevisste kunder. Advarsel: Brillene fra Vogue er dristige i sin bruk av intense farger! For fargeentusiaster anbefaler vi modellen Vogue VO 2590. En nyhet i kolleksjonen er modellen Vogue VO 2537. Med sine lekre grønne nyanser vil disse brillene garantert vekke oppsikt. For kvinner som ikke er redde for å vise hvem de er.

Du finner dine favorittbriller fra Vogue på Mister Spex! Bla gjennom vårt utvalg og prøv din favorittmodell med vårt superpraktiske virtuelle prøveverktøy. Når du kjøper briller fra Vogue på Mister Spex, får du plastglass av høy kvalitet inkludert i prisen. Med ripefritt antirefleksbelegg og easy-clean-teknologi er du klar for det meste! Eller du kan velge tilleggsfunksjoner som fargeskiftende glass – slik at du alltid har et par kule solbriller for hånden!

Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Vogue-briller så snart som mulig. Leveringstiden avhenger av hvor du bor, men uansett hvor du er, kan du stole på Mister Spex’ uslåelige kundeservice! Skulle du ikke være helt fornøyd med de nye brillene dine, tilbyr vi en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Derfor er det like trygt å handle på Mister Spex som hos din lokale optiker – men hos oss kan du gjøre det hjemmefra. Du finner ytterligere opplysninger om bestilling og frakt på våre servicesider. I tillegg til vår Vogue-kolleksjon har vår nettbutikk også en rekke briller fra andre varemerker.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.