Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Smart Collection
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Smart Collection

(60)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 60

Briller fra Smart Collection på Mister Spex

Brillene fra Smart Collection på Mister Spex er en stor og variert kolleksjon av prisgunstige modeller – supert hvis du ikke vil bruke så mye penger på briller eller bare bruker briller en gang iblant. De robuste innfatningene er designet for flere aldersgrupper og er perfekte til hverdagsbruk, eller kanskje for ungdom som trenger enkle og slitesterke briller. Som navnet «Smart Collection» antyder, passer disse brillene også godt til kontoret.

Disse praktiske og likeframme modellene fra Smart Collection på Mister Spex er flatterende til de fleste ansiktsformer og fås i alle klassiske designvarianter. Preppy, avlange og ovale innfatninger, samt omsluttende modeller med mønster som skaper et individuelt preg. Kolleksjonen har også noen klassiske firkantede modeller i forskjellige farger og flere garnityrmodeller som lar personligheten din skinne gjennom og gir jobbantrekket en touch av klasse.

Smart Collection på Mister Spex er så rimelig at du kan unne deg flere par, slik at du har briller til både arbeid og fritid. Ettersom alle innfatninger og glass på Mister Spex omfattes av vår 30-dagers returpolicy, har du ikke noe å tape.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo