Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Prada
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Prada Briller

(53)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 53 av 53

Briller fra Prada

Fra det italienske luksusmerket Prada kommer de siste brilletrendene med en eksklusiv Prada-vri. Prada var opprinnelig spesialist på lærvarer, men har i dag forgreninger i alle områder av motebransjen. Brillene fra Prada etablerte seg raskt som noen av de mest stilfulle på markedet. Brillene er elsket over hele verden for sin estetiske eleganse og signaturdesign. Dette er produkter for deg som mener at briller er mye mer enn bare synskorreksjon. Den nye brillekolleksjonen fra Prada tar moteriktige synsprodukter til et nytt nivå. Prada-kolleksjonen har noe for enhver smak – fra klassiske rektangulære modeller til ovale briller og ekstravagante nye oppfinnelser.

Og ikke minst trendy fargekombinasjoner for deg som alltid ser lyst på livet. Perfekt hvis du vil skape din egen Hollywood-stil! Prada-kolleksjonen på Mister Spex er virkelig omfattende, med modeller med hel og halv ramme og garnityrbriller. Vil du ha en klassisk, men likevel fasjonabel look, bør du ta en nærmere titt på modellen PR 05LV 2AU1O1. Den utadvendte designen til disse unike brillene er en ren fryd. De ytre hjørnene på innfatningen er lett buet og gir en elegant oval form som definerer brillene. Stengene er tofarget og har en sølvfarget stripe langs midten med gravert Prada-logo. Mer Prada er det ikke mulig å putte inn i et par briller! Vil du ha en enda mer ekstravagant stil, kan du sjekke ut modellen PR 19LV ZXJ1O1. Disse Prada-brillene har innfatning i trendy batikkstil og nyanser fra lys til mørk røykblå.

Den slanke og reserverte innfatningen er et eksempel på den enkle elegansen som kun kan komme fra motehuset Prada. Disse brillene er en fulltreffer til ethvert antrekk og fås i flere spennende farger. Har du funnet dine perfekte Prada-briller? Vi sender dine Prada-briller så snart som mulig. Leveringstiden avhenger av hvor du bor, men uansett hvor du er, kan du stole på Mister Spex’ uslåelige kundeservice! Skulle du ikke være helt fornøyd med de nye brillene dine, tilbyr vi en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Derfor er det like trygt å handle på Mister Spex som hos din lokale optiker – men hos oss kan du gjøre det hjemmefra.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.