Prada
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Prada

(111)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 111

Briller fra Prada

Fra det italienske luksusmerket Prada kommer de siste brilletrendene med en eksklusiv Prada-vri. Prada var opprinnelig spesialist på lærvarer, men har i dag forgreninger i alle områder av motebransjen. Brillene fra Prada etablerte seg raskt som noen av de mest stilfulle på markedet. Brillene er elsket over hele verden for sin estetiske eleganse og signaturdesign. Dette er produkter for deg som mener at briller er mye mer enn bare synskorreksjon.

Den nye brillekolleksjonen fra Prada tar moteriktige synsprodukter til et nytt nivå

Prada-kolleksjonen har noe for enhver smak – fra klassiske rektangulære modeller til ovale briller og ekstravagante nye former. Selvsagt har de sist men ikke minst trendy fargekombinasjoner for deg som alltid ser lyst på livet.

Perfekt hvis du vil skape din egen Hollywood-stil!

Prada-kolleksjonen hos Mister Spex er ganske omfattende og brillene er en ren fryd. Med Mister Spex sitt virtuelle prøverom har du anledningen til å prøve brillene på før du bestiller dem. Har du funnet dine perfekte Prada-briller? Vi sender dine Prada-briller så snart som mulig. Leveringstiden avhenger av hvor du bor, men uansett hvor du er, kan du stole på Mister Spex’ uslåelige kundeservice! Brillene blir direkte levert til din postkasse – enkelt og greit! Dersom du mot formodning ikke skulle være helt fornøyd med valget du har gjort, har du returrett til og med på briller med styrke. Les mer om dette på vår hjemmeside. Derfor er det like trygt å handle på Mister Spex som hos din lokale optiker – men hos oss kan du gjøre det hjemmefra når det passer for deg.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo