Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Prada

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Prada
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Prada Briller

(58)

Briller fra Prada

Fra det italienske luksusmerket Prada kommer de siste brilletrendene med en eksklusiv Prada-vri. Prada var opprinnelig spesialist på lærvarer, men har i dag forgreninger i alle områder av motebransjen. Brillene fra Prada etablerte seg raskt som noen av de mest stilfulle på markedet. Brillene er elsket over hele verden for sin estetiske eleganse og signaturdesign. Dette er produkter for deg som mener at briller er mye mer enn bare synskorreksjon. Den nye brillekolleksjonen fra Prada tar moteriktige synsprodukter til et nytt nivå. Prada-kolleksjonen har noe for enhver smak – fra klassiske rektangulære modeller til ovale briller og ekstravagante nye oppfinnelser.

Og ikke minst trendy fargekombinasjoner for deg som alltid ser lyst på livet. Perfekt hvis du vil skape din egen Hollywood-stil! Prada-kolleksjonen på Mister Spex er virkelig omfattende, med modeller med hel og halv ramme og garnityrbriller. Vil du ha en klassisk, men likevel fasjonabel look, bør du ta en nærmere titt på modellen PR 05LV 2AU1O1. Den utadvendte designen til disse unike brillene er en ren fryd. De ytre hjørnene på innfatningen er lett buet og gir en elegant oval form som definerer brillene. Stengene er tofarget og har en sølvfarget stripe langs midten med gravert Prada-logo. Mer Prada er det ikke mulig å putte inn i et par briller! Vil du ha en enda mer ekstravagant stil, kan du sjekke ut modellen PR 19LV ZXJ1O1. Disse Prada-brillene har innfatning i trendy batikkstil og nyanser fra lys til mørk røykblå.

Den slanke og reserverte innfatningen er et eksempel på den enkle elegansen som kun kan komme fra motehuset Prada. Disse brillene er en fulltreffer til ethvert antrekk og fås i flere spennende farger. Har du funnet dine perfekte Prada-briller? Vi sender dine Prada-briller så snart som mulig. Leveringstiden avhenger av hvor du bor, men uansett hvor du er, kan du stole på Mister Spex’ uslåelige kundeservice! Skulle du ikke være helt fornøyd med de nye brillene dine, tilbyr vi en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Derfor er det like trygt å handle på Mister Spex som hos din lokale optiker – men hos oss kan du gjøre det hjemmefra.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.