Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Pilotbriller

Pilotbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Pilotbriller

(279)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 279

Pilotbriller: Et stilig stykke eventyr

I flere tiår har pilotbriller ikke bare vært flotte briller, men også et ikonisk uttrykk for personlig stil. Når du kjøper pilotbriller på nettet fra Mister Spex, får du designerbriller tilpasset av eksperter og glass spesiallaget etter dine øyne og ønsker – til en pris du har råd til. Benytt deg av vårt digitale prøverom og fri frakt på bestillinger over 700 kroner!

Krydre looken din med et par pilotbriller

De originale pilotbrillene ble designet som solbriller i 1936 av Bausch & Lomb, og ble brukt av piloter for å beskytte øynene mens de fløy, og det er her de ikoniske brillene har fått navnet sitt fra. Siden 1930-tallet har pilotbriller vært populære over hele verden, og sørget for at alt fra formelle jobbantrekk til avslappede fritidsantrekk har fått en moteriktig piff.

Fra beskjedent og nedtonet til annerledes og ekstravagant, byr vårt utvalg av pilotbriller fra kjente merker garantert på noe for enhver smak. Med et så stort utvalg er det viktig å prøve brillene du liker, og vi har verktøyet for deg som vil ha hjelp til å velge de riktige pilotbrillene.

Prøv pilotbrillene på nettet før du kjøper

Med vårt avanserte digitale prøverom kan du prøve brillene på uten å sette en fot i butikken. Det er enkelt å bruke verktøyet: Bare last opp et bilde av deg selv eller bruk webkameraet på datamaskinen eller mobilen, og før du vet ordet av det kan du se gjennom solbrillene og se hvordan hvert enkelt par vil se ut på ditt ansikt. Men det stopper ikke der.

Selv når du vet at de stilige pilotbrillene ser fantastiske ut på ditt ansikt, er det ikke alltid de føles helt riktige på. Når dette en sjelden gang oppstår, kan du benytte deg av vår 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Send tilbake brillene du ikke er fornøyd med, og vi gir deg pengene tilbake, uten spørsmål. Og om du allerede har plukket ut noen andre pilotbriller som backup, sender vi deg dem umiddelbart også. Med Mister Spex får du enkel og problemfri service med bare noen få museklikk.

Pilotbriller til en pris du kan betale

Uansett hvilke briller du velger eller hva slags glass du skal ha, hos Mister Spex får du pilotbriller som understreker looken din til en lav pris du kan betale – selv på budsjett. Og med vårt tilbud om fri frakt på bestillinger over 700 kroner, kan vi hjelpe deg å spare enda mer.

Så hvorfor kjøpe dine nye pilotbriller fra Mister Spex? Her er noen få gode grunner:

  • Gode priser på briller fra kjente merkevarer
  • Utmerket kundeservice, når du trenger det
  • UV-filter og antirefleks-behandling på alle våre glass
  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner
  • Problemfri returrett og full refusjon (innen 30 dager)

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.