Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Oxydo
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oxydo Briller

(1)

Kjøp briller fra Oxydo online

Varemerket Oxydo står for innovasjon og originalitet. Den nye brillekolleksjonen fra Oxydo er ekstremt variert og omfatter flere forskjellige stiler fra retro til moderne. Mange av innfatningene i kolleksjonen har avanserte hengsler og nøye gjennomtenkte detaljer. Ønsker du å følge med i tiden og skille deg ut fra mengden, bør du få øynene opp for dette varemerket.

Briller fra Oxydo kan kjøpes online på Mister Spex. Brillekolleksjonen fra Oxydo er veldig klassisk, men har også noen underfundigheter. Modellen X 427 FZL er for eksempel et skikkelig blikkfang med farger i havanabrun og turkis. Andre modeller i kolleksjonen har mer dempede nyanser, som svart eller brunt. Materialet som brukes i innfatningene, varierer mellom metall og plast, og formen på innfatningene er oval, rektangulær og klassisk wayfarer.

Hvis du ikke har en brilleseddel, kan du bestille en kostnadsfri synstest i Mister Spex’ nettbutikk. Den kostnadsfrie synstesten kan gjennomføres hos samtlige av våre over 300 samarbeidspartnere. Har du spørsmål om brillene fra Oxydo eller hvordan du skal bestille, kan du kontakte Mister Spex’ dyktige kundeservice gratis på telefon eller e-post.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.