Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Nozomi Briller

(1)
  • Nozomi
Viser produkter 1 till 1 av 1

Briller fra Nozomi

Takket være Ikea og H&M har svenskene blitt kjent for sin kreativitet. Men Skandinavia har en stund hevet standarden på et annet område også, nemlig briller. Og selvsagt er det ett varemerke vi ikke kan overse. Nozomi er selve symbolet på ung, hipp kultur og tilbyr trendy synsprodukter til attraktive priser. Dessuten fokuserer produksjonen av Nozomi-briller på førsteklasses håndverk og robuste materialer, noe som gir en unik blanding av stil og komfort. La deg inspirere av de nyeste svenske trendene og bli en pioner for den nye brillemoten.

Individualitet, karakter og stil – det er Nozomi! Det uavhengige svenske varemerket tar med seg trender fra motemetropolene Stockholm og Göteborg til Tyskland. Dagens brillekolleksjon er ekstremt variert når det gjelder farger, materialer og former. I tillegg til klassiske synsprodukter tilbyr Nozomi også nye, unike og ekstravagante modeller. Enkle, gullfargede metallinnfatninger og store plastmodeller tilbyr noe for enhver smak. Metallinnfatningene er ekstra eksklusive. Ulike farger og mønstre gjør disse modellene til et absolutt blikkfang. En blanding av eleganse og lekenhet som skaper nye trender innen brillemoten. Brillene fra Nozomi tilbyr de siste nordiske trendene til attraktive priser. Hvordan skal du klare å velge når det er så mange modeller?

Du finner brilleverdiene dine på din oppdaterte brilleseddel eller ved å ta en synstest hos Mister Spex’ samarbeidspartner i ditt område. Synstestbevis kan bestilles online på Mister Spex. Du mottar varen i løpet av noen få dager etter at du har sendt inn bestillingen. Vil du vite mer? Finn ut mer om den svenske trendsetteren Nozomi.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.