Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Just Cavalli

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Just Cavalli
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Just Cavalli Briller

(2)

Viser produkter 1 to 2

Briller fra Just Cavalli

Varemerket Just Cavalli fra designeren Roberto Cavalli ble etablert i 1998 og er allerede berømt for sin glam-rock-stil. Yngre, frekkere og villere er varemerkets ånd, og det er spesielt populært blant yngre kunder. Fargerike mønstre, tigerprint og blomster pryder rocker-chic-kolleksjonen fra Just Cavalli. Vi er stolte over å kunne presentere brillekolleksjonen fra Just Cavalli i Mister Spex’ sortiment. Kolleksjonen har noe for enhver smak, fra mer reserverte og subtile innfatninger til ekstravagante og voldsomme modeller.

Ungdommelig friskhet, som er typisk for Cavalli, er framtredende i brillekolleksjonen. Ikke gjem deg bort, vær deg selv – det er Roberto Cavallis motto. Just Cavalli JC 0228 / V 001 er et perfekt eksempel på kreativiteten til dette varemerket. Små rektangulære glass med svart helramme – disse brillene representerer en tidløs eleganse og skaper et seriøst og sofistikert utseende for enhver anledning. Det vakre hjertet i sølv og gull på stengene gir brillene den spesielle touchen. Elegante, lekende og alltid oppriktige – disse brillene blir aldri feil. En mer ekstravagant modell er Just Cavalli JC 0119 / V 731. Den slanke metallinnfatningen har en kul vintagefølelse. Stengene er i rød plast og vekker oppsikt med sin framtredende Just Cavalli-logo. Vil du ha en supertrendy og avslappet stil, er disse brillene definitivt «in» akkurat nå.

Velg briller fra Just Cavalli hvis du ønsker kvalitet og stil. Ta en titt på de forskjellige modellene før du prøver ditt favorittpar med vårt virtuelle prøveverktøy. Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Just Cavalli-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.