Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Humphreys
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

HUMPHREY´S eyewear

(285)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 285

Briller fra Humphrey´s Eyewear online på Mister Spex

Varemerket Humphrey´s Eyewear kommer i likhet med TITANflex og Brendel fra det veletablerte tyske selskapet Eschenbach, som har vært eksperter på optisk utstyr og briller siden 1913. Brillene fra Humphrey´s Eyewear er spesielt populære blant yngre kunder og gjenspeiler de siste motetrendene. Humphrey´s Eyewear er inspirert av London-stilen og skaper fargerike og ekstravagante briller.

I 2010 feiret Humphrey´s Eyewear 10-årsjubileum. For å markere jubileet presenterte popartisten Ronan Keating den nye 2010-brillekolleksjonen fra Humphrey´s Eyewear. Varemerket har allerede samarbeidet godt med andre kjendiser. Keisha Buchanan fra Sugababes og Mieze, vokalisten fra den tyske popgruppen MIA, har allerede presentert spennende kolleksjoner fra Humphrey´s Eyewear. Nå er det på tide å bygge på suksessen.

Kolleksjonen fra Humphrey´s Eyewear imponerer selvsagt også uten hjelp fra stjernene. Kreativitet og design er varemerkets hjørnesteiner. Men kvalitetsmaterialer og førsteklasses håndverk er også nøkkelen til Humphrey´s Eyewear’ suksess. Derfor topper brillene fra Humphrey´s Eyewear fortsatt trendlistene i jubileumsåret.

Sesongens briller med hel og halv ramme fokuserer på rektangulære former og leker med aktuelle trendfarger. Det er spesielt fokus på stengenes form og design. Utsmykninger, utsnitt og fargerike elementer gjør disse brillene til virkelige blikkfang.

Et absolutt høydepunkt i dagens kolleksjon er modellen 582005 med halv ramme. Det er her du virkelig kan se Humphrey´s Eyewear designkvalitet: en fantastisk kombinasjon av metall og plast, en dristig fargeblanding og ekstravagante detaljer. Alle disse elementene skaper en ung og trendy effekt.

Modellen 581002 med hel ramme tilhører kategorien «nerdebriller». Med en unik blanding av farger og små, rektangulære glass har brillene en massiv popappell! Frisk, spennende og kul.

Humphrey´s Eyewear er alltid i forkant når det gjelder stil og design. Fortsatt på topp etter 10 år. Er du på jakt etter de nyeste trendene, er Humphrey´s Eyewear akkurat det du ser etter.

Bla gjennom Humphrey´s Eyewear kolleksjon for å finne din favorittmodell. Vi har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo