Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Escada
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Escada Briller

(50)

Briller fra Escada

Det tyske luksusmerket Escada beviser ettertrykkelig at det ikke bare er italienerne som forstår seg på mote. Escada er en hyllest til femininiteten og står for moderne eleganse, eksklusivitet og absolutt glamour. Varemerket ble grunnlagt i 1978 av Margaretha og Wolfgang Ley og har siden den gang blitt en viktig del av moteverdenen. Brillene fra Escada har en utpreget myk design og en sterk forkjærlighet for farger, noe som til sammen understreker merkets feminine profil. Kolleksjonen bruker hovedsakelig nøytrale nyanser som svart, brunt og grått, ispedd spennende fargekombinasjoner og nyanser som skaper særpreg.

Sofistikerte detaljer som bruk av filigranmetall, spennende mønstre og kombinasjoner av forskjellige materialer skaper den karakteristiske elegansen som preger samtlige briller i kolleksjonen. Kvalitetsmaterialer, førsteklasses finish og utmerket passform oppsummerer Escada og gjør brillene deres til et pålitelig valg for enhver anledning.

Med Mister Spex’ 90-dagers returrett kan du returnere varen innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og få et nytt produkt fra det omfattende sortimentet eller full refusjon av kjøpesummen. Du finner ytterligere informasjon om vår 90-dagers returrett på Mister Spex’ servicesider.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.