Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Escada
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Escada

(118)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 118

Briller fra Escada

Det tyske luksusmerket Escada beviser ettertrykkelig at det ikke bare er italienerne som forstår seg på mote. Escada er en hyllest til femininiteten og står for moderne eleganse, eksklusivitet og absolutt glamour. Varemerket ble grunnlagt i 1978 av Margaretha og Wolfgang Ley og har siden den gang blitt en viktig del av moteverdenen. Brillene fra Escada har en utpreget myk design og en sterk forkjærlighet for farger, noe som til sammen understreker merkets feminine profil. Kolleksjonen bruker hovedsakelig nøytrale nyanser som svart, brunt og grått, ispedd spennende fargekombinasjoner og nyanser som skaper særpreg.

Sofistikerte detaljer som bruk av filigranmetall, spennende mønstre og kombinasjoner av forskjellige materialer skaper den karakteristiske elegansen som preger samtlige briller i kolleksjonen. Kvalitetsmaterialer, førsteklasses finish og utmerket passform oppsummerer Escada og gjør brillene deres til et pålitelig valg for enhver anledning.

Med Mister Spex’ 30-dagers returrett kan du returnere varen innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og få et nytt produkt fra det omfattende sortimentet eller full refusjon av kjøpesummen. Du finner ytterligere informasjon om vår 30-dagers returrett på Mister Spex’ servicesider.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo