Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Carolina Herrera

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Carolina Herrera
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Carolina Herrera Briller

(60)

Briller fra Carolina Herrera på Mister Spex

De elegante brillene fra Carolina Herrera på Mister Spex tilbyr et eksklusivt utvalg av innfatninger som garantert vil falle i smak hos designerens sofistikerte tilhengere. Carolina har sin base i New York, men kommer opprinnelig fra Venezuela, og det er hennes latinamerikanske bakgrunn blandet med New Yorks sydende energi som har resultert i den individuelle, originale og glamorøse tilnærmingen til mote. Selskapet har i dag en veletablert kolleksjon av særpregede accessoirer og brilleinnfatninger.

Fine detaljer og uvanlige mønstre er varemerket til mange av brillene fra Carolina Herrera på Mister Spex, som med sin passform og motesans har en lojal tilhengerskare. Bittesmå mønstre på stengene, slanke kontraststriper og innslag av gull og sølv gjør dette til en kolleksjon for sprudlende personligheter. Med innfatninger i tiltalende myke og nøytrale nyanser blir formene moderne klassikere.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.