Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Carolina Herrera
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Carolina Herrera Briller

(81)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 81

Briller fra Carolina Herrera på Mister Spex

De elegante brillene fra Carolina Herrera på Mister Spex tilbyr et eksklusivt utvalg av innfatninger som garantert vil falle i smak hos designerens sofistikerte tilhengere. Carolina har sin base i New York, men kommer opprinnelig fra Venezuela, og det er hennes latinamerikanske bakgrunn blandet med New Yorks sydende energi som har resultert i den individuelle, originale og glamorøse tilnærmingen til mote. Selskapet har i dag en veletablert kolleksjon av særpregede accessoirer og brilleinnfatninger.

Fine detaljer og uvanlige mønstre er varemerket til mange av brillene fra Carolina Herrera på Mister Spex, som med sin passform og motesans har en lojal tilhengerskare. Bittesmå mønstre på stengene, slanke kontraststriper og innslag av gull og sølv gjør dette til en kolleksjon for sprudlende personligheter. Med innfatninger i tiltalende myke og nøytrale nyanser blir formene moderne klassikere.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.