Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigers brillekolleksjon kjennetegnes av sine klassiske, markante plastrammer med den karakteristiske fargepaletten blå, hvit og rød. Et perfekt utgangspunkt når en er ute etter det rene amerikanske uttrykket.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(359)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 359

Tommy Hilfiger hos Mister Spex

New Yorker, Thomas Jacob Hilfiger, bedre kjent som Tommy Hilfiger, lanserte sitt anerkjente livsstils- og moteselskap med en sportsklær kolleksjon i 1985. I dag er Tommy Hilfiger anerkjent over hele verden for sin høye kvalitet og sin innstilling til trender. Dette helt amerikanske motemerket er synonymt med en uformell stil. Dets varemerke rød, hvit og blå logo og den «preppy» stilen til den amerikanske østkysten, gir an tonen helt fra starten. Det var unge klær for unge profesjonelle som blandet klassiske designelementer med moderne mote.

En annen milepæl for selskapet var da Snoop Dogg dukket opp på TV iført en Hilfiger-skjorte. Dette populariserte merkevaren på hiphop-scenen, og Hilfiger reagerte ved å legge Street Wear til samlingen sin.

Etter den vellykkede børsnoteringen og etter å ha åpnet butikker i alle større byer i verden, lanserte Hilfiger-selskapet et bredt utvalg av under merker. I dag er Tommy Hilfiger Group et livsstils moteselskap med distributører i mange land. Ved siden av trendy sportsklær for kvinner og menn, tilbyr Tommy Hilfiger-kolleksjonen forretningsklær for menn og kvinner, barneklær, undertøy, sko, tilbehør, dufter og husholdningsartikler.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo