15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Timberland Sportsbriller

(3)
Viser produkter 1 till 3 av 3

Timberland Sports briller hos Mister Spex

Det amerikanske klesmerke Timberland er anerkjent for den robuste appellen de har på sine utendørsklær. Timberland ble grunnlagt av en skomaker i Boston, Massachusetts, og tilbyr nå også et utvalg av stilige briller for å komplementere det tøffe, allsidige klær- og fottøyet. Timberland sportsbriller hos Mister Spex er preget av merkets særegne arv og stil, kombinert med et sterkt og moderne design.

De innlemmer rene, minimalistiske linjer med smarte elegante former. Timberland sportsbrillene hos Mister Spex er det perfekte tilbehøret til all slags vær, uten at du trenger å gå på akkord med utseendet ditt. Ta turen mot åsene og beskytt øynene dine mot elementene ved å bruke disse høykvalitetsbrillene fra Timberland, som er konstruert for å være langvarige, holdbare og elegante av design. Med et utvalg av tidløse nyanser å velge mellom, kan disse stilige Timberland sportsbrillene hos Mister Spex bæres for uendelige ferier, dagsturer eller utendørsaktiviteter.

Denne fantastiske kolleksjonen av Timberland sportsbriller hos Mister Spex gir deg den perfekte muligheten til å prøve på innfatningene før du bestiller og kjøper. Vårt virtuelle prøverom lar deg velge mellom flere tusen designerrammer helt gratis, slik at du kan være trygg på at de valgte brillene dine passer akkurat for deg.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo