15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ray-Ban Sportsbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Ray-Ban sportsbriller hos Mister Spex

Ray-Ban sportsbriller er en kolleksjon av det verdensberømte brillemerket Ray-Ban. Ray-Ban ble først dannet i 1937, siden den gang er de blitt de ledende ekspertene på fasjonable UV-beskyttede solbriller og forskjellige nyanser. Ray-Ban sportsbriller hos Mister Spex fremhever selskapets dedikasjon til de nyeste tekniske spesifikasjonene, sammen med en banebrytende stil og utseende.

Denne kolleksjonslinjen samler et bredt spekter av sportslig påvirkning for å gi deg den mest ypperlige form for solbeskyttelse. Ray-Ban sportsbriller fra Mister Spex er egnet til alle slags fritidsaktiviteter, og er ideelle for en hel rekke antrekk og moter. De polariserte linsene på utvalgte solbrillene kan tilby perfekt beskyttelse og fortreffelighet under alle slags sportslige anstrengelser.

Ray-Ban er kjent for sine sterke design og perfekte produksjonsprosesser, som gir alle brilleinnfatningene og glassene en holdbar og langvarig kvalitet. Ray-Ban sportsbriller hos Mister Spex fortsetter denne tradisjonen med utmerket kvalitet kombinert med et elegant utseende og fasjonabelt design.

Ray-Ban sportsbriller hos Mister Spex har et generøst utvalg fra produsenten for å kunne tilby de fasonger og muligheter som finnes, og som passer de aller fleste for en moteriktig beskyttelse på alle måter. Med en rask og enkel leveringstjeneste kan alle finne sitt perfekte par på Mister Spex sin sider! Brillene kan også prøves på i vårt virtuelle prøverom før bestilling, og vi leverer raskt brillen hjem til din postkasse med sporing.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo