15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Oakley sport eyewear
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(78)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 78

Oakley Sports Briller hos Mister Spex

Oakley sportsbriller hos Mister Spex tilbyr det som trolig er de beste briller for sport av alle slag. Som leverandør for Ameican Army er Oakley eksperter på å lage briller av høy kvalitet og nyter høy troverdighet med sine varer. Oakley ønsker å gi øynene dine den maksimale beskyttelsen de trenger uansett hvilken idrett du bedriver. Testingen blir veldig ofte utført av idrettsutøvere og idrettsfolk i de aktuelle idrettene, noe som i stor grad betyr en høy grad av pålitelighet og ytelse fra alle Oakleys briller.

Siden midten av åttitallet har Oakley også produsert sportsbriller og solbriller med et banebrytende design. Slik at de også har blitt et ikonisk merke som er elsket av moteelskere. Oakley sportsbriller hos Mister Spex gjenspeiler dette med en rekke fargede, funky design og finish på alle sportsbrillene og solbrillene. Med glitrende fargede kanter, lyse metalliske og glatte finisher, er Oakley-briller en stilerklæring som mange ikke gjennomfører vintersport uten.

I mer enn 35 år har Oakley satt standarder for kul design og teknikker av høy kvalitet, og inspirerer utallige idrettsutøvere. Takket være grunnleggeren, Jim Jannard, er det ikke tilfeldig at Oakley blir sett på som en ekte individualist på sportsbrillemarkedet. Fra A-Frame skibriller, til de nyeste solbrillemodellene, har Oakley-produkter en egen klasse.

Sportsbrille spesialisten utgjør en essensiell del av Mister Spex sportsspekter. Oakley er et skritt foran med de nyeste produksjonsmetodene, kombinert med klassisk design, noe som gjør merket til en favoritt for enhver sport og i enhver situasjon.
Med Oakley briller viser du at du har tatt en veloverveid avgjørelse: du har valgt påliteligheten til Oakleys spesifikke funksjonstesting og den enorme allsidigheten til Oakley sportsbrille-serien.

Selv om du er ute etter et klassisk design eller en moderne, ukonvensjonell stil - med Oakley er alt mulig. Variasjonen av tonede linser i Oakley sportsbrillekolleksjon er unik. Du kan tilpasse brillene til å oppfylle alle dine spesifikke krav, uten å miste synskvaliteten, med de lett utskiftbare brilleglassene.

Uansett hvilke Oakley Sportsbriller du velger hos Mister Spex, er du dekket av et 30 dagers åpent kjøp, som på alle briller og solbriller kjøpt hos Mister Spex. Kjøp Oakley hos Mister Spex.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo