15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nike Sportsbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Nike Sportsbriller hos Mister Spex

En A- favoritt blant kjendiser, sportsstjerner og ivrige fans av den urbane klestrenden. Det verdenskjente Nike-merket har opprettholdt et rykte for høy kvalitet og et overlegent nivå av ytelsesforbedring. Enten du suser ned bakkene, banen eller jogger i parken, har dette sortimentet av Nike sportsbriller hos Mister Spex en rekke pulserende, stilige og ergonomiske designe tilbehør som er ideelle for de som fører en aktiv livsstil.

Mister Spex Nike sportsbriller inkluderer noe for nesten enhver sportslig anledning. Strandvolleyball, sykling, golf eller vannsport - uansett hva din sport er, finner du det perfekte sportslige tilbehøret i Nike-kolleksjonen på grunn av deres spesiallagde teknologier.

Nikes sportsbrilledesign er ikke bare laget for å oppfylle funksjonelle krav til sporten din - men også med stilige og fasjonable mål i tankene. Mange modeller i Nike sportsbrillekolleksjon er utstyrt med et "Interchange Lens System". Med denne teknologien kan du tilpasse glasslinsen til din Nike- sportsbrille for å passe til de forskjellige lysforholdene din sport trenger.

De forskjellige tonede linsene er spesielt konstruert for spesifikke idrettsformer, og gir dermed en ubegrenset panoramautsikt - selv når forholdene blir tøffe.

TDen siste utviklingen i Nike sportsbriller er den ventilerte nesepute-støtten, gir enda mer komfort, og Flying Lenses ™. Dette nye linsedesignet forbedrer stabiliteten og reduserer dogg til et absolutt minimum.

Tilgjengelig i både klassiske svarte og fargerike nyanser. Disse Nike-sportsglassene er perfekte for den motebevisste idrettsutøveren som vil vise frem sin unike stilfølelse når de trener. Glatte, strømlinjede formede rammer, hver pyntet med signatur Nike-logoen, sikrer stor bevegelsesfrihet og komfort, mens de spesialdesignede linsene forbedrer synet ditt i alle slags forhold.

Du kan velge det perfekte paret av Nike-sport briller ved hjelp av vår virtuelle monteringstjeneste. Finn de riktige rammene som passer ansiktsformen, frisyren og ditt individuelle utseendet, og hvis du bestiller sportsbrillene dine i dag, vil du kunne dra nytte av vår pålitelige, raske og sporbare leveringstjeneste.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo