15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Alpina Sportsbriller hos Mister Spex

Merket Alpina ble lansert i 1980 i Tyskland, med sitt lille, men innovative innovasjonssortiment. I 1983 presenterte Alpina sin første kolleksjon av 'Surf' n Snow 'sportsbriller. Med over 1,5 millioner av disse modellene solgt, er de de mest solgte multifunksjonelle sportsbrillene i verden i dag. I 2008 introduserte selskapet to nye linseteknologier - den polariserende Quattroflex og den fargeskiftende Varioflex. Nyere teknologier inkluderer «lufte hull» og Fogstop ( anti-dugg). Kvalitet, stil, funksjonalitet og innovasjon er sentrale elementer i hver kreasjon - noe som er tydelig i denne kolleksjonen av Alpina sportsbriller hos Mister Spex.

I Tyskland er dette merket markedsledende for skibriller, med 40% av markedsandelen, og det har oppnådd denne suksessen fremfor alt gjennom å fokusere på nyskapende teknologi. Med sine teknologiske fremskritt har Alpina sportsbriller konsekvent satt standardene som andre merker følger. I nettbutikken Mister Spex finner du et omfattende utvalg av ski- og snowboardbriller fra Alpina. Naturligvis er alle modeller utstyrt med polykarbonatglass som gjør at glasset ikke skal kunne knuses. Disse gir maksimal beskyttelse for øynene dine, mot skadelige UV-stråler i tillegg. Brilleglassene til Alpina sportsbriller har også et belegg på innsiden, for å forhindre dugg. Du kan også finne en rekke modeller med de tidligere nevnte Quattroflex-brilleglassene. Alle skibrillene har ventilasjonsluftehull og er gode til å bruke under hjelm. Så det er ingenting som hindrer deg i å rase ned skibakken med Alpina sportsbriller.

En av de beste modellene som tilbys er Alpina Comp. Det kule hvite designet er iøynefallende, men likevel undervurdert. I all slags vær er denne Alpina sportsbrillen et utmerket utstyr. For nybegynnere er Alpina Smash perfekt for å komme i gang på pisten, til en uslåelig pris.

Utvalget av Alpina sportsbriller er godt. Det finnes flere gode modeller som gir deg det utseendet du ønsker mens du drar nytte av en hel rekke praktiske funksjoner. Alpina sportsbriller med bøyelige hengsler er perfekte under stor luftmotstand - noe som gjør dem ideelle til å bruke on-piste, eller under andre hurtige aktiviteter. For sportsbriller som tilpasser seg formen på hodet, må du passe på to-komponentmodeller med Cold Flex sidestykker og neseputer som kan justeres til hver enkelt.

Kolleksjonen til Alpina sportsbriller på Mister Spex har 100% UV-beskyttelse, vindbeskyttelse og en slitesterk konstruksjon, de er også er svært funksjonelle, mens de moderne stilene er veldig kule. Hvis du leter etter et par utendørs briller, ta en titt på kolleksjonen med Alpina sportsbriller hos Mister Spex online optiker. Bruk filteralternativene til venstre for å søke etter pris, farge eller spesialfunksjoner. Med over 1,5 millioner fornøyde kunder fortsetter Mister Spex å være stolt av å tilby sine kunder en utmerket service. Hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd med kjøpet ditt, tilbyr Mister Spex 30 - dagers åpent kjøp.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo