Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Ralph
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ralph

(41)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 41 av 41

Solbriller fra Ralph by Ralph Lauren

Den siste solbrillekolleksjonen fra Ralph by Ralph Lauren er designet eksklusivt for kvinner. Kolleksjonen er rettet spesielt mot kvinner som liker iøynefallende former og farger med en eksklusiv touch. Solbrillene fra Ralph blir aldri for mye. Disse solbrillenes uvanlige former og iøynefallende design setter bare litt ekstra farge på jobbantrekket og ser topp ut på neste fest.

En av de mest trendy modellene i den siste solbrillekolleksjonen fra Ralph er RA 4060 278/8H. Den retroinspirerte pilotstilen har fått en moderne makeover med disse elegante og feminine solbrillene fra Ralph. Den buede modellen med halv ramme er i lekkert fuksiarosa og stengene i elegant svart. Perfekte solbriller til sommeren! Ønsker du deg litt kjendisglamour, bør du ta en nærmere titt på modellen RA 5055. Denne elegante modellen med plastinnfatning har XXL-glass for kvinner som trenger litt privatliv iblant. I skinnende svart eller overdådig lilla og med den enkle Ralph-logoen i sølv på siden vil disse solbrillene appellere til kvinner med sans for det gode liv.

Det er enkelt å bestille solbriller fra Ralph på Mister Spex. Finn først din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og bruk 360-gradersvisningen på de individuelle produktsidene. Du kan også prøve solbrillene fra Ralph med vårt virtuelle prøveverktøy!

Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Ralph, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering i hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Da returnerer du bare varen og velger en ny modell fra Mister Spex’ nettbutikk. Eller du kan få pengene tilbake – enklere blir det ikke!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo