Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Polariserte solbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Polariserte solbriller

(803)

Polariserte solbriller: Forbedret syn for en aktiv livsstil

Polariserte solbriller er multitaskerne blant beskyttende briller. De reduserer refleksjoner, øker kontrast og beskytter øynene. Mange idrettsutøvere bruker polariserte solbriller. Syklister og inline-skatere bruker dem for forbedret syn i våte forhold. Skiløpere og snowboardere får bedre sikkerhet i snøen. Turgåere og klatrere stoler på dem for deres optimale UV-beskyttelse. Finn polariserte solbriller som er skreddersydd for din livsstil og personlige stil hos Mister Spex.

Hvorfor velge polariserte solbriller?

Polariseringsfiltre brukes i briller, skjermer, kameralinser og mange vitenskapelige bruksområder. I polariserte solbriller reduserer disse filterne solens refleksjoner på overflater som vann, glass og metall. For å si det som fagfolket sier, fungerer de ved å filtrere lysbølger med visse innfallsvinkler ut av det synlige spekteret. Dessuten vil polariserte solbriller av høy kvalitet i tillegg ha et godt UV-filter som hindrer skade på øyet.

Hvor mye UV-beskyttelse bør polariserte solbriller gi?

Den høyest mulige UV-beskyttelsen er viktig. Den avgjørende faktoren når det kommer til nødvendig UV-beskyttelse er ikke hvor mørke glassene er, som mange tror. UV-filtre legges på i tillegg til fargen. Se etter et filter som er angitt som UV 400, da dette vil filtrere lys med bølgelengder på opp til 400 nanometer, og gi deg maksimal beskyttelse mot UV-stråling.

Hvilke aktiviteter passer polariserte solbriller best til?

Polariserte solbriller passer spesielt godt for vannsportentusiaster. Når du seiler, vil du kunne se ting under vannoverflaten tydeligere, som for eksempel rev og skjær. Det er fordi polariserte solbriller kompenserer for lys som reflekteres på vannoverflaten. Fiskeentusiaster har lenge vært fans av polariserte solbriller: Dersom solen treffer vannoverflaten fra en vinkel, vil polariserte solbriller gjøre det enklere å se fisk som beveger seg rett under overflaten. Skiløpere og snowboardere får også store fordeler av å bruke polariserte solbriller; de øker kontrasten og vil dermed øke sikkerheten drastisk ute i løypene.

Hvordan fungerer det digitale prøverommet hos Mister Spex?

Polariserte solbriller er ikke bare praktiske, de er også trendy. Med det digitale prøverommet hos Mister Spex, kan du umiddelbart prøve forskjellige modeller på, virtuelt i 3D. Last opp et bilde du allerede har, eller ta et nytt med webkameraet. Uansett hvor det hektiske livet ditt måtte ta deg, kan du raskt prøve favorittbrillene din – når du måtte ønske. Få tilbakemeldinger fra vennene dine ved å dele bilder fra det virtuelle prøverommet på Facebook. Før du vet ordet av det vet du hvilket par med polariserte solbriller som er det rette valget for deg.

Hva er fordelene ved å kjøpe på nettet fra Mister Spex?

Har du funnet dine perfekte polariserte solbriller? Oppdag de mange fordelene ved å kjøpe på nettet fra Mister Spex:

  • Fri levering på bestillinger over 700 kroner
  • 90 dagers pengene-tilbake-garanti om du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd
  • Stort utvalg av merkevarer til konkurransedyktige priser
  • Utmerket kundeservice, alltid kunnskapsrik og vennlig
  • Glass med styrke tilgjengelig for mange av modellene

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.