Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Michalsky
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Michalsky for Mister Spex

(40)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 40 av 40

Solbriller fra «Michalsky for Mister Spex» på Mister Spex Norge

Michael Michalsky er en tysk designer som etablerte sitt eget luksusmerke i 2005. Michalskys mote- og livsstilsmerke er kjent over hele verden for sin varierte miks av klassisk og streetwear-design i de aller siste trendene. Solbrillekolleksjonen Michalsky for Mister Spex er laget eksklusivt for Mister Spex. Modellene er stilfulle med en leken touch og er skapt for å oppfylle hverdagsbehovet til ekte mennesker.

Brillene fra Michalsky for Mister Spex utstråler profesjonalitet med et lekent uttrykk. Kolleksjonen fra Michalsky for Mister Spex består av solbriller med innfatninger i forskjellige farger og et stort utvalg av kvalitetsglass. Med essensiell UV 400-beskyttelse er disse solbrillene både stilige og praktiske. Solbrillene fra Michalsky for Mister Spex er et perfekt motestatement enten du er på ferie, kjører bil eller rusler rundt i byen.

Ta en titt på kolleksjonen fra Michalsky for Mister Spex og velg din favorittmodell. Benytt deg av vårt «Prøv nå i 3D»-program for å få et inntrykk av hvordan solbrillene ser ut på deg før du kjøper. Mister Spex sender varene raskt og enkelt. Solbriller som bestilles før kl. 14.00, sendes samme dag.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo