Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
D&G

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Dolce&Gabbana
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Dolce&Gabbana Solbriller

(89)

Solbriller fra D&G

Siden 1985 har de italienske designerne Dolce og Gabbana designet klær og accessoirer for luksusmarkedet. På Mister Spex finner du et stort utvalg av stilige solbriller fra D&G. Solbrillene fra Dolce & Gabbana blander en ung og sporty stil med klassisk italiensk eleganse. Solbrillekolleksjonen fra D&G skiller seg ut med dristige fargekombinasjoner og unike former.

En D&G-modell som oser av luksus og glamour, er DG 6036. Denne modellen med monoglass har den velkjente Dolce & Gabbana-logoen over hengslene i glitrende Swarovski-krystaller. De iøynefallende stengene har en unik form som smalner av mot ørene.

Til menn anbefaler vi den nye modellen DG 2061. Den italienske bakgrunnen til disse D&G-solbrillene vises fram med stolthet. Stengene har en stilig stripe i fargene til det italienske flagget. Det italienske motivet går også igjen på Dolce & Gabbana-etuiet og pusseposen som følger med solbrillene.

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Dolce & Gabbana-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ditt ansikt hjemme i din egen stue.

Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Dolce & Gabbana-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 90-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.