Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Dolce & Gabana
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dolce&Gabbana Solbriller

(64)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 64

Solbriller fra D&G

Siden 1985 har de italienske designerne Dolce og Gabbana designet klær og accessoirer for luksusmarkedet. På Mister Spex finner du et stort utvalg av stilige solbriller fra D&G. Solbrillene fra Dolce & Gabbana blander en ung og sporty stil med klassisk italiensk eleganse. Solbrillekolleksjonen fra D&G skiller seg ut med dristige fargekombinasjoner og unike former.

En D&G-modell som oser av luksus og glamour, er DG 6036. Denne modellen med monoglass har den velkjente Dolce & Gabbana-logoen over hengslene i glitrende Swarovski-krystaller. De iøynefallende stengene har en unik form som smalner av mot ørene.

Til menn anbefaler vi den nye modellen DG 2061. Den italienske bakgrunnen til disse D&G-solbrillene vises fram med stolthet. Stengene har en stilig stripe i fargene til det italienske flagget. Det italienske motivet går også igjen på Dolce & Gabbana-etuiet og pusseposen som følger med solbrillene.

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Dolce & Gabbana-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ditt ansikt hjemme i din egen stue.

Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Dolce & Gabbana-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.