Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Chloé
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Solbriller fra Chloé på Mister Spex Norge

Solbrillene fra Chloé er det aller ypperste innen motetilbehør. De er alltid i forkant når det gjelder superaktuelle trender og stiler. Chloés solbriller er statementtilbehør – du skiller deg ut fra mengden samtidig som du beskytter øynene dine mot solens nådeløse UV-stråling. Disse brillene tar seg fantastisk godt ut på stranden – for ikke å snakke om i skibakken!

Chloé lager stilige briller for kvinner. Designen er karakteristisk med en kolleksjon som består av overdimensjonerte runde og firkantede modeller, pilotbriller og briller i retrostil. Mange av modellene har spennende gulldetaljer på kanten av innfatningen eller på hengslene. Innfatningene er svarte, brune og i metall, og glassene fås med forskjellig toning. Uansett hvilken stil du velger, vet du at Chloés solbriller skaper en flatterende look som er unik og uforglemmelig.

Å kjøpe solbriller på Mister Spex er helt problemfritt. Du kan bestille dine valgte produkter på nettet og få solbrillene sendt hjem til deg i løpet av et par dager. And the delivery charges are included in the price, plus return postage is free. ?? Trenger du hjelp med å fullføre bestillingen, kan du ringe oss kostnadsfritt og snakke med noen som med glede hjelper deg gjennom bestillingsprosedyren.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.