Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
chloe
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller fra Chloé på Mister Spex Norge

Solbrillene fra Chloé er det aller ypperste innen motetilbehør. De er alltid i forkant når det gjelder superaktuelle trender og stiler. Chloés solbriller er statementtilbehør – du skiller deg ut fra mengden samtidig som du beskytter øynene dine mot solens nådeløse UV-stråling. Disse brillene tar seg fantastisk godt ut på stranden – for ikke å snakke om i skibakken!

Chloé lager stilige briller for kvinner. Designen er karakteristisk med en kolleksjon som består av overdimensjonerte runde og firkantede modeller, pilotbriller og briller i retrostil. Mange av modellene har spennende gulldetaljer på kanten av innfatningen eller på hengslene. Innfatningene er svarte, brune og i metall, og glassene fås med forskjellig toning. Uansett hvilken stil du velger, vet du at Chloés solbriller skaper en flatterende look som er unik og uforglemmelig.

Å kjøpe solbriller på Mister Spex er helt problemfritt. Du kan bestille dine valgte produkter på nettet og få solbrillene sendt hjem til deg i løpet av et par dager. And the delivery charges are included in the price, plus return postage is free. ?? Trenger du hjelp med å fullføre bestillingen, kan du ringe oss kostnadsfritt og snakke med noen som med glede hjelper deg gjennom bestillingsprosedyren.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.