Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Chloé
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Chloé Solbriller

(42)

Solbriller fra Chloé på Mister Spex Norge

Solbrillene fra Chloé er det aller ypperste innen motetilbehør. De er alltid i forkant når det gjelder superaktuelle trender og stiler. Chloés solbriller er statementtilbehør – du skiller deg ut fra mengden samtidig som du beskytter øynene dine mot solens nådeløse UV-stråling. Disse brillene tar seg fantastisk godt ut på stranden – for ikke å snakke om i skibakken!

Chloé lager stilige briller for kvinner. Designen er karakteristisk med en kolleksjon som består av overdimensjonerte runde og firkantede modeller, pilotbriller og briller i retrostil. Mange av modellene har spennende gulldetaljer på kanten av innfatningen eller på hengslene. Innfatningene er svarte, brune og i metall, og glassene fås med forskjellig toning. Uansett hvilken stil du velger, vet du at Chloés solbriller skaper en flatterende look som er unik og uforglemmelig.

Å kjøpe solbriller på Mister Spex er helt problemfritt. Du kan bestille dine valgte produkter på nettet og få solbrillene sendt hjem til deg i løpet av et par dager. And the delivery charges are included in the price, plus return postage is free. ?? Trenger du hjelp med å fullføre bestillingen, kan du ringe oss kostnadsfritt og snakke med noen som med glede hjelper deg gjennom bestillingsprosedyren.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.