Ralph
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(68)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 68

Ralph på Mister Spex

Premium-merket Ralph Lauren står ikke bare for å skape mote, men for en hel livsstil. Det som begynte med en slips kolleksjon, har vokst til et imponerende moteimperium, med et verdensomspennende rykte. Ralph Lauren regnes nå som en av de mest innflytelsesrike motedesignerne og kan med rette beskrive seg selv som et virkelig eksepsjonelt talent - har aldri fullført noen formell design utdannelse.

Den innfødte New Yorker studerte først økonomi etter endt utdanning fra videregående skole, før han hadde sin tid i Hæren – deretter begynte han å arbeide som selger for de tradisjonelle herreklærne Brooks Brothers. Til slutt tillot et lån fra moteforhandler Norman Hilton Lauren å ta skrittet til selvstendig næringsvirksomhet. Den første slips kolleksjon for Polo Fashion-merket, var opprinnelig designet for polo-spillere. Samme år skaffet han seg rettighetene til merkevaren og la dermed grunnlaget for en fascinerende suksesshistorie. I tillegg til slipsene fulgte en herre - og senere en kvinnekolleksjon - som senere ble beriket ytterligere av sko, parfyme og mange tilbehør. Merket utviklet seg til et internasjonalt motemerke på 1980- og 1990-tallet, takket være den berømte polos-skjortene brodert med en polospiller som fremdeles er en av Ralph Laurens mest suksessrike kreasjoner.

Ralph Lauren legemliggjør den amerikanske livsstilen som ingen andre merker. Å definere merkets karakter er en tidløs eleganse som kombineres med en moderne, uavhengig livsstil uten sidestykke. Premium-merket har alltid fingeren på pulsen. Bli en del av Ralph Lauren-filosofien!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo