Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Solbriller laget av tr

Solbriller laget av tre

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller laget av tre

(40)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 40 av 40
"""

Statement solbriller av tre

Du ser ofte solbriller med rammer av metall eller plast, men hvor ofte ser du solbriller i tre? Med tre-solbriller kan du virkelig komme med en mote statement, og når du kjøper solbriller laget av tre online fra Mister Spex, får du høykvalitets designer-solbriller til en rimelig pris. Bruk verktøyet vårt online for å se hvordan brillene ser ut på ansiktet ditt før du kjøper!

Ønsker du å skille deg ut fra mengden med solbriller av tre fra Mister Spex

Leter du etter et unikt solbrillepar for å fremheve klesstilen din? Med vår samling av tre-solbriller, er du sikker på å finne noe som passer til din individuelle stil og gir utseendet ditt en unik stil som skiller deg ut fra resten. Enten de er laget helt av tre eller en kombinasjon av materialer, er solbrillene dine laget av designere som:

 • WOOD FELLAS
 • Ray-Ban
 • Diesel
 • BOSS, og mange flere.
 • Med så mange valg, kan du sammenkoble dine unike briller av tre med undervurdert eleganse, eller velge en mer levende stil for å blende dine medmennesker.

  Se hvordan du ser ut i tre-solbrillene dine før du bestemmer deg

  Å velge en solbrille av tre er et viktig første skritt, og vi kan hjelpe deg med å finne den rette rammen med vårt online prøveverktøy . Ved hjelp av dette verktøyet kan du se hvordan hvert par solbriller ser ut før du klikker deg frem for å handle. Og det er enkelt å bruke: bare last opp et bilde av deg selv eller aktiver ditt webcam, og verktøyet viser deg umiddelbart hvordan størrelsen og stilen på hver ramme du velger faktisk vil se ut på deg.

  Når du har funnet den perfekte tre-solbrillen din med vårt virtuelle monteringsverktøy, vet vi at du kanskje ombestemmer deg når du får prøve brillen på i virkeligheten. Med vår 30-dagers returpolicy på solbrillene våre, kunne det ikke være enklere å prøve tre-solbrillene dine på. Hvis du bestemmer deg for at rammen ikke skal føles riktig, kan du sende brillene tilbake til oss innen 30 dager, så refunderer vi alle kostnadene for solbrillene. Med Mister Spex er tjenesten enkel, praktisk og problemfri.

  Ta en titt på de andre alternativene for solbriller i tre.

  Naturligvis er stilen til trerammen til solbrillene dine viktig, men glassene er like viktige for et godt par briller. Mange av solbrillene våre kan fås med styrkeglass , noe som betyr at glassene til solbrillene dine er laget etter din brilleseddel. Bare send inn reseptinformasjonen når du har valgt en solbriller i tre, så gjør vi resten. Alle alternativene får du hos Mister Spex.

  I tillegg til styrkeglass til tre-solbrillene dine, kan du også velge farge på glassene dine . De klassiske glassene våre er ripe bestandige og refleksfri , og sikrer at de varer i lang tid fremover. Men du kan også tøffe tre-brillene dine enda mer.

  Å ha polariserte glass i solbrillene dine er for eksempel et utmerket valg hvis du planlegger å bruke dine Wood-solbriller mens du kjører eller driver med sportsaktiviteter utendørs, fordi de holder mengden av gjenskinn som blir i øynene til et minimum. Eller velg å tilpasse dine tre -solbriller med våre fotokromatiske brilleglass, som har en 2-i-1-effekt: de er helt fargeløse mens du er innendørs, men de mørkner når du går ut i sollys. Å ha disse fotokromatiske glassene i tre-solbrillene dine er en stor fordel for alle som stadig veksler mellom ute og ute på solfylte dager.

  Utmerket service fra Mister Spex online solbrillebutikk, hvert eneste trinn på veien

  Når alle valgene dine er tatt, fortsetter vi å tilby utmerket service. Vi leverer omgående, og vi tilbyr også gratis levering for hver eneste brillebestilling over kr 700. Designer solbriller i tre til en god pris, alle alternativene du måtte ønske deg - og gratis levering: hva mer kan du be om fra en glass- og solbrillebutikk av høy kvalitet?

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo