Solbriller

Sammenleggbare solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
1 Resultat

Oppdag sammenleggbare solbriller hos Mister Spex

Opplev mye moro med å plukke ut nye briller å prøve alle favorittene dine på med vårt innovative online prøve verktøy. Du kan du prøve på som mange briller du vil uten å sette foten i butikken. Ved hjelp av et bilde eller webkamera legger verktøyet brillen over ansiktet ditt, noe som gir deg muligheten til å bestemme hvilke gule briller som passer best til akkurat deg.

Brettbare solbriller er perfekt for alle som har en travel, aktiv eller eventyrlig livsstil. Ekstremt lette å ha med, men og svært holdbare, sammenleggbare solbriller gir flott funksjonalitet og bekvemmelighet, pluss den enestående UV-beskyttelsen du trenger. Du kan enkelt lagre dem i deres unike små etui, og dermed spare plass mens du alltid har dem i nærheten. Invester i et par stilige, vakkert passende brettbare solbriller fra Mister Spex som du kan ta med deg hvor som helst.

Finn de perfekte brettesolbrillene for deg

Mister Spex har et fantastisk online utvalg av brettbare solbriller til rimelige priser. Du finner solbriller i mange stiler og i et utvalg av farger fra bestselgende merker som Ray-Ban, Persol, Superdry og mange flere.

Hver av våre brettbare solbriller er av høyeste kvalitet og har antirefleksbelegg. Hvis du er ute etter enda mer beskyttelse - spesielt mot gjenskinn og irriterende refleksjon når du kjører bil eller båt - velger du sammenleggbare solbriller med polariserte linser.

Hvis du trenger styrkeglass til de brettbare solbrillene dine, har Mister Spex mange utmerkede valg i alt fra Wayfarer til runde briller. Styrkeglass blir slipt inn i brillene dine for deg av Mister Spex. Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner på glassene uten ekstra kostnad, i tillegg til at du kan oppgradere til fotokromiske glass som går fra klare til solbrillefarget, avhengig av om du er inne eller ute.

Prøv å brette solbriller på

Å velge solbriller du vil elske er ganske lett hos Mister Spex . Vårt elektroniske prøve verktøy er praktisk og raskt. Et bilde er alt du trenger for å komme i gang. Last opp en du allerede har, eller klikk et nytt med webkameraet eller smarttelefonen. Du vil med en gang se hvordan noen av de slanke sammenleggbare solbrillene fra Mister Spex vil se ut på deg.

Bestill brette solbriller online fra Mister Spex

Svært praktiske, og foldbare solbriller er et suverent valg. Du vil elske hvor stilige de ser ut, hvor komfortabelt de hvordan de passer deg og spesielt hvordan de sitter. Kjøp elegante, men likevel holdbare brette solbriller fra Mister Spex og nyt mange fordeler, som for eksempel:

  • Gratis levering av alle kjøp over 700.-

  • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Enkelt å bruke verktøy for online prøving

  • Stort utvalg solbriller til gode priser

  • Vennlig og profesjonell kundeservice kun en telefonsamtale unna

Designet for å oppfylle kravene til det moderne liv, er sammenleggbare solbriller det perfekte tilbehøret for å tilbringe tid utendørs mens du beskytter øynene. Bestill det ideelle paret for deg online fra Mister Spex .

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo